Vil ha Dagfinn på beina

Bjørn Rune Gjelsten kjemper for å få Fredrikstad-helten ut av rullestolen.

VIL GÅ IGJEN: Dagfinn Enerly brakk nakken i siste serierunde i fjor og har vært lenket til rullestol siden. Foto: SCANPIX
VIL GÅ IGJEN: Dagfinn Enerly brakk nakken i siste serierunde i fjor og har vært lenket til rullestol siden. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Finanskjendisen Bjørn Rune Gjelsten har engasjert seg i kampen for å få den nakkeskadede fotballspilleren Dagfinn Enerly på bena igjen.

Enerly har vært lenket til rullestol siden han brakk nakken i siste serierunde i fjor, men har som mål å gå igjen i fremtiden. I romjulen har han vært gjest hos Gjelsten på Hafjell, hvor den generøse romsdalingen ifølge VG har introdusert  Enerly for sin mangeårige belgiske mentale mentor, fysioterapeut og osteopat - Jaques Caluwes.

- Jeg har tenkt mye på Dagfinn etter at han ble skadet, og møtt ham i noen sammenhenger. Jeg er glad for at vi hadde muligheten til å introdusere Dagfinn for Jaques Caluwes. Det har vært noen motiverende dager her på Hafjell, og vi må tenke positivt på mulighetene for Dagfinn videre, sier Gjelsten til VG.

SE HER: Dagfinn takker kona for støtten

Gjelsten og Enerly traff hverandre da Fredrikstad-spilleren var pasient på Sunnaas sykehus, hvor Gjelsten har styreverv i Sunnaasstiftelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer