Vil ha Britney ned i vekt

- Det får jeg tenke på siden, sier Britney.

TYNGRE: To graviditeter på kort tid gjør noe med kroppen. Selv Britney Spears sin. Foto: AP/Scanpix
TYNGRE: To graviditeter på kort tid gjør noe med kroppen. Selv Britney Spears sin. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du har prøvd deg på en BOSU-ball på Elixia eller SATS, vet du hva vi prater om. En ball av dette kaliberet er til for å hoppe og sprette på, og brukes av både fotballag og sprintere har begynt å bruke denne for å øke balanse og styrke. Og nå kanskje av Britney Spears (24).

Nylig ble ektemannen hennes, Kevin Federline (28), observert med en BOSU-ball i hånden på vei hjem. Flere tipper at han skulle gi den høygravide kona ballen i presang.

Spears har ved flere anledninger uttalt at hun ikke er særlig fornøyd med utseendet sitt slik det er i dag. Hun gikk opp rundt 15 kilo under graviditeten med sønnen Sean Preston, og kort tid etter fødselen i september 2005 ble hun gravid igjen. Dermed var popstjernen større enn noen gang.

Men, slanking under graviditet kan være farlig, og Britney sier at hun ikke orker tenker på å fjerne de ekstra kiloene før barn nummer to er født.

Men nesten samtidig som Kevin satte seg i bilen, ble fruen observert på Mc Donald's sammen med livvakten sin.

- En vakker dag skal jeg være like godt trent som det jeg var. Men det får jeg tenke på siden, sier Spears.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer