- Vil ha blonder på brudekjolen

Marion Ravn gjør som de kongelige.

GIKK NED PÅ KNE: Se og Hør avslørte i februar at Andreas Ygre Wiig hadde fridd til Marion Ravn. Foto: FameFlynet Norway
GIKK NED PÅ KNE: Se og Hør avslørte i februar at Andreas Ygre Wiig hadde fridd til Marion Ravn. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar kunne Se og Hør avsløre at snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (31) hadde fridd til sangfuglen Marion Ravn (27).

- Det er riktig at Andreas har fridd. Jeg har det kjempefint og er veldig lykkelig, bekreftet Marion til Se og Hør.

Nå snakker hun ut om det kommende brullupet, og hun har for lengst sett for seg hvordan bryllupet og, ikke minst, brudekjolen blir.

- Det blir en hvit kjole og et tradisjonelt norsk bryllup. Jeg vil ha blonder og at kjolen skal være litt Grace Kelly-inspirert, sier Marion i radioprogrammet P3morgen.

Med det går hun i fotsporene til de kongelige. Både hertuginne Kate Middleton (30) og prinsesse Marie (35) av Danmark bar kjoler som var inspirert av fyrstinnen av Monaco.

Hele saken leser du i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjæresten fridde til Marion

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer