Vil ha barn når kjæresten er ferdig på skolen

Peter André og hans 17 år yngre forlovede teller begge spent ned til eksamensdagen.

VIL HA ET BARN TIL: Peter Andre og Emily MacDonagh har datteren Amelia (9 mnd), men ønsker seg et barn til. Men først må Emily bli ferdig med studiene. Foto: All Over Press
VIL HA ET BARN TIL: Peter Andre og Emily MacDonagh har datteren Amelia (9 mnd), men ønsker seg et barn til. Men først må Emily bli ferdig med studiene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er bare ni måneder siden musikkstjernen Peter Andre (41) fikk datteren Amelia med forloveden, 17 år yngre Emily MacDonagh (24).

Peter Andre og kjæresten Emily MacDonagh med datteren Amelia (i bæremeisen), og barna Peter har med Katie Price, Junior og Princess Tiaamii. Foto: All Over Press
Peter Andre og kjæresten Emily MacDonagh med datteren Amelia (i bæremeisen), og barna Peter har med Katie Price, Junior og Princess Tiaamii. Foto: All Over Press Vis mer
EKSPAR: Peter Andre var tidligere gift med Katie Price. Foto: All Over Press
EKSPAR: Peter Andre var tidligere gift med Katie Price. Foto: All Over Press Vis mer

Men allerede nå ønsker paret seg enda et barn. Det forteller stjernen i et intervju med OK! Magazine.

Planen er imidlertid klar. Paret forlovet seg i januar, og to ting skal skje før familien blir større.

- Det beste hadde vært hvis vi kunne giftet oss først. Det er det som er planen. Emily må bli ferdig på universitetet, så gifter vi oss, og så får vi et barn til, sier han ifølge Contactmusic.com.


MacDonagh er nemlig ikke helt ferdig med medisinstudiene. Men når den tiden kommer, venter bryllupet like rundt hjørnet.

- Vi forlovet oss i januar og sa vi skulle gifte oss innen to år. Nå er det gått ni måneder, så det er ikke så lenge til. Jeg regner med at vi kommer til å feire på Kypros, også får alle barna sine roller. Det blir nok fantastisk.

I tillegg til Amelia, har Peter barna Junior Savva (9) og Princess Tiaamii (7) fra ekteskapet med den tidligere glamourmodellen Katie Price (36).


LES OGSÅ: Nå har de endelig blitt enige om babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer