Josh Duhamel:

Vil ha barn med sin 21 år yngre forlovede

Skuespilleren er i full gang med bryllupsplanlegging.

BABYDRØM: Josh Duhamel ønsker å starte familien med sin kjære Audra Mari. Foto: Instagram/Audra Mari
BABYDRØM: Josh Duhamel ønsker å starte familien med sin kjære Audra Mari. Foto: Instagram/Audra Mari Vis mer
Publisert

Etter åtte år som ektepar kom nyheten om at «Black Eyed Peas»-stjernen Stacie Ann «Fergie» Ferguson (46) og skuespilleren Josh Duhamel (49) skulle skilles i 2017.

Duoen har klart og bevare vennskapet etter bruddet og samarbeider godt om oppdragelsen av sin felles sønn Axl Jack (8).

Romantisk frieri

Høsten 2019 fant Duhamel lykken på ny med den 22 år yngre modellen Audra Mari (28), og etter rundt to år som kjærester avslørte duoen tidligere denne måneden at de skal gifte seg.

Forlovelsen skjedde på romantisk vis ved at Duhamel la en flaskepost i sjøen slik at kjæresten fant den. Inne i flasken lå det en lapp med spørsmålet «vil du gifte deg med meg».

Dette avslørte skuespilleren selv for fansen på sosiale medier.

«Det skjer! Hun fant en flaske som hadde blitt skylt opp av sjøen og sa JA», skrev han på Instagram.

I tillegg til å planlegge bryllup sammen, så røper 49-åringen nå at han og forloveden også drømmer om å starte en familie sammen.

- Ja, jeg håper det. Det er planen, svarer han på spørsmål fra Us Weekly om de ønsker seg barn.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Videre forteller Duhamel at Audra Mari har knyttet et godt bånd til sønnen Axl.

- Han synes forlovelsen er veldig spennende. De kommer fantastisk godt overens. Alt har gått veldig fint.

Når det kommer til farsrollen, så sier «Las Vegas»-stjernen til Us Weekly at det mest utfordrende for ham er å ikke være for overbærende med sønnen.

- Jeg vil være sikker på at jeg får ham til å dra ut å gjøre ting og lar ham vite at han er trygg, men også at det i orden å ta sjanser. Jeg prøver å ikke overdrive ting i oppdragelsen, men jeg vil være en god rollemodell for ham. For han følger nøye med på hva jeg gjør.

Elsker ekskona

Også tidligere har ettbarnsfaren uttalt han ønsker å gi Axl en bror eller søster, samt finne en yngre kvinne å tilbringe livet sitt med.

- Jeg er ikke 30 år lenger, jeg er 46 og jeg ønsker meg flere barn i løpet av de neste årene. Nå handler det mer om å finne noen som er ung nok til å få barn, sa han da han gjestet Dax Shepards podkast «Armchair Expert» i 2018, ifølge E! News.

Videre forklarte kjekkasen at han ikke ville å slå seg til ro med hvem som helst.

- Jeg ønsker å finne en kvinne jeg kan starte en familie sammen med. Fergie og jeg har et godt forhold, jeg elsker den dama og det kommer jeg alltid til å gjøre. Dessverre gikk det ikke veien for oss, men jeg vil alltid støtte henne og hun er tross alt moren til barnet mitt.

LES OGSÅ: - Avslører gladnyhet etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer