TEMMET CLOONEY: Stacy Keibler ble sammen med George Clooney i september, og nå drømmer hun om å stifte familie med skuespilleren.  Foto: All Over Press
TEMMET CLOONEY: Stacy Keibler ble sammen med George Clooney i september, og nå drømmer hun om å stifte familie med skuespilleren. Foto: All Over Press Vis mer

Vil ha barn med Clooney

Stacy Keibler ønsker seg barn med George Clooney.

Publisert
SEHER.NO: I september ble det kjent at damemagneten George Clooney (50) hadde funnet seg en ny kjæreste, kort tid etter bruddet fra Elisabetta Canalis (32).

Filmstjernens utkårede er modell og tidligere fribryter Stacy Keibler (31). Paret har foreløpig tatt forholdet med ro, men nå avslører en av blondinens venner at hun ønsker seg barn med superstjernen.

- Hun liker å ha frihet til å reise hvor hun vil, men hun håper etter hvert å starte en familie med George, sier kilden til Star Magazine.

«Syriana»-stjernen er kjent som en notorisk skjørtejeger, og har tidligere avsluttet mange forhold da de begynte å bli for seriøse. Keibler tar forholdet med ro, for ikke å skremme George.

- Akkurat nå har de det bare gøy sammen. Hun vil ikke flytte sammen med ham ennå, men tar ting med ro. Hun vil gifte seg en dag, men vil ikke legge noe press på George, sier kilden.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer på noen ting han har gjort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer