Vil ha barn med A-Rod

Madonna (50) vil både bli gravid og adoptere med sin nye mann.

BLIR FORELDRE?: Madonna skal være overbevist om at baseball-stjernen Alex Rodriguez skal være en ideell kandidat til å bli far til hennes neste barn. Foto: All Over
BLIR FORELDRE?: Madonna skal være overbevist om at baseball-stjernen Alex Rodriguez skal være en ideell kandidat til å bli far til hennes neste barn. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skilsmisseforhandlingene med ektemannen Guy Ritchie har såvidt startet, men popartisten Madonna skal allerede ha begynt å legge planer om nye barn.

Ifølge avisa Daily Mail, ønsker popsangeren både å adoptere og å bli gravid sammen med sin nye flamme, baseball-stjernen Alex "A-Rod" Rodriguez (33).

Paret har i lang tid vært koblet til hverandre, men har ennå ikke bekreftet forholdet. Ifølge Daily Mail, ventes det at de to vil stå frem offentlig så fort Madonnas skilsmisse er klar.

Madonna ble nevnt som "den andre kvinnen" da Rodriguez skilte seg fra sin kone Cynthia i fjor.

Popstjernen ser det ettersigende ikke som noe problem å bli gravid igjen i en alder av 50 år.

- Hun synes han er et utrolig menneske, rent fysisk. Hvis hun skal ha et barn til, så ville han være den ideelle mannen å få det med, sier en venn av Madonna til Daily Mail.

Hennes nye baseball-kjæreste - som allerede har blitt introdusert for Madonnas omstridte religion kabbalah -  skal også ha takket ja til å bli med på en "åndelig reise" til Malawi.

Madonna skal være fast bestemt på å adoptere nok et barn fra det afrikanske landet. Tidligere har hun adoptert sønnen David Banda (3).

Popstjernen - som i forrige uke ble sett sammen med Rodriguez i New York- skal også ha planlagt en "Kabbalah-helg" for å introdusere kjæresten for barna Lourdes (12), Rocco (8) og David.

- Hun har blant annet snakket med ham om hvordan han vil takle å være i rampelyset med en som er mer berømt enn ham. Han ga det rette svaret, at han ser henne som en åndelig person og ikke en offentlig figur, sier en venn av Madonna til Daily Mail.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Se hun har pistol på hælen!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer