Vil ha barn innen ett år

Lady Gaga er stormforelsket i filmstjerne-kjæresten.

KLAR FOR MORSROLLEN: Lady Gaga drømmer nå om å få barn og gifte seg - helst i løpet av året.  Foto: All Over Press
KLAR FOR MORSROLLEN: Lady Gaga drømmer nå om å få barn og gifte seg - helst i løpet av året. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den eksentriske popstjernen Lady Gaga (25) skal nå være klar for morsrollen. Ifølge nettstedet Femalefirst er sangeren svært forelsket i kjæresten Taylor Kinney (30) og kan nesten ikke vente med å bli gravid.

- Hun skribler ned babynavn og har skrytt av hvor pene barna deres blir fordi Taylor er så kjekk, sier en kilde til nettstedet.

Kinney er kjent fra TV-serien «Vampire Diaries» og møtte Gaga da han spilte kjæresten hennes i musikkvideoen «You and I». Paret har bare vært sammen i syv måneder, men forholdet skal være svært seriøst og popstjernen er klar for å stifte familie.

- Hun ønsker seg alt med ham – kjærlighet, ekteskap og en familie. Men hun har bestemt seg for å bli mor før de tenker på noe annet og snakker om å føde i løpet av neste år.

Tidligere har Gaga vært i et av-og-på-forhold med bartenderen Lüc Carl, men skal aldri ha vurdert å få barn med ham.

Kinney skal også være svært begeistret over tanken på å bli far.

- Han stopper ikke å snakke om at han skal bli pappa og slå seg til ro.

Nylig dro paret til Kinneys hjemby Lancaster i Pennsylvania der stjernen fikk møte hele hans familie.

- Det er ingen tvil om at de elsker hverandre, og nå som familien har møtt henne elsker vi henne og! De er perfekte sammen. Jeg er glad for at jeg fikk møte kvinnen bak sminken og antrekkene. Hun er veldig jordnær, søt og normal, sier Kinneys tante Kathryn Loh.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjæresten liker ikke Gagas stil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer