Sydney Sweeney:

Vil ha barn: - Ikke nok penger

«Euphoria»-stjernen er redd økonomien ikke vil tåle familielivet.

FREMTIDSPLANER: Sydney Sweeney har klare ønsker for fremtiden, men vet ikke om økonomien tillater det. Foto: Taylor Jewell/ INVISION / TT/ NTB
FREMTIDSPLANER: Sydney Sweeney har klare ønsker for fremtiden, men vet ikke om økonomien tillater det. Foto: Taylor Jewell/ INVISION / TT/ NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Sydney Sweeney (24) har spilt i en rekke filmer og serier. Hun fikk massiv oppmerksomhet etter rollen som Emaline i Netflix-serien «Everything Sucks!», og de siste årene har vi sett skuespilleren i serier som «Euphoria», «The Handmaid's Tale» og «The White Lotus».

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

Til tross for sin store suksess er Sweeney usikker på sin økonomiske fremtid, særlig siden hun ønsker å stifte familie.

- Jeg vil ha en familie, jeg har alltid ønsket å være en ung mor, sier skuespilleren til The Hollywood Reporter.

Likevel er det én faktor som hindrer henne i å gjennomføre familiedrømmen.

- Ingen som støtter meg

I intervjuet åpner hun seg om at hennes største frykt er at økonomien ikke vil strekke til.

- Jeg er bekymret for at hvis jeg ikke jobber, så er det ikke nok penger og støtte til barna jeg vil ha.

En graviditet og en liten baby kan resultere i mange måneder borte fra skuespillerjobben, noe 24-åringen mener hun ikke har råd til.

I dag jobber Sweeney både som skuespiller og influenser. Hun forteller at dersom det ikke hadde vært for reklameinntektene hadde hun ikke hatt råd til å leve slik hun gjør i dag.

- Jeg har ingen som støtter meg, jeg har ingen jeg kan henvende meg til for å betale regningene mine eller ringe etter hjelp. De betaler ikke skuespillere som de pleide … De etablerte stjernene får fortsatt godt betalt, men jeg må gi 5 prosent til advokaten min, 10 prosent til agentene mine, 3 prosent eller noe sånt til min forretningsfører. Jeg må også betale forleggeren min hver måned, og det er mer enn boliglånet mitt.

USENSURERT: Den nye serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

Forlovelsesrykter

Tidligere i år var det flere medier som hevdet at Sweeney var forlovet etter at hun hadde blitt avbildet med en stor diamantring på venstre ringefinger i februar.

Skuespilleren har vært sammen med Jonathan Davino (37) siden 2018. Paret har imidlertid ikke bekreftet forlovelsen, og når det kommer til kjæresten holder Sweeney kortene tett til brystet.

Da hun prydet forsiden av Cosmopolitan for første gang i januar, snakket Sweeney om hennes beslutning om å holde kjærlighetslivet utenfor rampelyset.

Videre la hun til:

- Jeg dater ikke folk i rampelyset. Jeg dater ikke skuespillere eller musikere eller noen i bransjen, fordi jeg vil bare være normale «Syd» på den måten og da er det lettest.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer