Vil ha barn - tør ikke føde

Rihanna har allerede satt i gang prosessen.

FRA HAITI: Sangstjernen ønsker å adoptere fra Haiti, der et dødelig jordskjelv rammet landet i fjor. Foto: All Over Press
FRA HAITI: Sangstjernen ønsker å adoptere fra Haiti, der et dødelig jordskjelv rammet landet i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ifølge nettstedet ShowbizSpy.com er sangstjernen Rihanna (23) klar til å adoptere en baby.

Kilder hevder overfor nettstedet at sangeren ønsker å adoptere et barn fra Haiti, som i 2010 ble rammet av et jordskjelv, der mange liv gikk tapt.

- Hun er fast bestemt på å bli mamma til et barn fra Haiti, og hun har akkurat fått sine advokater til å skaffe seg kontakter, sier en kilde.

Det hevdes at sangstjernen ikke selv ønsker å bli gravid.

- Rihanna ser ikke helt at hun kommer til å få et biologisk barn selv noen gang, fordi hun ikke har en mann i livet sitt. I tillegg, etter alt dramaet med Chris Brown, klarer hun ikke å stole på menn.

Stjernen har tidligere sagt at hun er redd for å føde.

- Jeg er virkelig redd for å føde, men jeg vil gjerne bli mor en dag. Også hvis det betyr at jeg er nødt til å adoptere, sa hun i et radiointervju i England i fjor sommer.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er redd for å føde

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer