IKKE LESBISK?: Hayden Panettiere blåser i ryktene om at hun er lesbisk.  Foto: All Over Press
IKKE LESBISK?: Hayden Panettiere blåser i ryktene om at hun er lesbisk. Foto: All Over PressVis mer

Vil ha affære med kjendiskvinner

Men Hayden Panettiere avkrefter lesbe-rykter.

SEHER.NO: Heroes-stjernen Hayden Panettieres (18) manager gjør alt han kan for å gi den unge stjernenes karriere et løft, for visstnok er det ikke gunstig at hun fremstår som en søt tenåringsjente.

Sist ut i rekken av kreative PR-stunts for å fremme ungdomsstjernens image skal være å sette ut falske rykter om at Hayden er lesbisk, og at forholdet til motspiller Milo Ventimiglia (30) kun er et skalkeskjule.

18-åringen, som spiller uovervinnelige Claire Bennet i Heroes, har blitt bombardert med rykter om at hun er lesbisk, skriver The Sun.

Men Panettiere, som også har innrømmet at hun ble mobbet som barn, uttalte nylig at hun egentlig ikke bryr seg om ryktene om henne, fordi hun mer enn gjerne ville gått på date med både Charlize Theron, Angelina Jolie og Jessica Alba.

- Det er greit for meg. Hvis jeg skal bli koblet til noen, så kunne jeg godt hatt en affære med Angelina Jolie, Jessica Alba eller Charlize Theron, sier den unge tv-stjernen.

Men Panettiere ga seg ikke med disse tre, for skuespillerinnen synes hele verden er full av vakre jenter.  

- Kate Beckinsale er også ufattelig vakker. Det er så mange vakre jenter, sier hun.

Tidligere har Haydens manager prøvd å markedsføre den 153 centimeter høye jente som en Lolita, en strategi som ikke var like vellykket som man hadde ønsket.

Og nå settes altså alle kluter inn for å gjøre Panettiere til et voksent sexsymbol.

Nettsiden "I don't like you in that way" er ikke spesielt imponert over den unge skuespillerens forsøk på å skifte image, og gir et sleivspark til både Hayden og mangebarnsmoren Angelina Jolie (32) med den følgende kommentaren:

"De prøver alt de kan å gjøre Hayden til et sex-symbol, men i virkeligheten er det eneste som kanskje kunne funke at hun vokste veldig (...). Jeg setter pris på at du vil at jeg skal ha fantasier om at du kliner med Angelina Jolie, men du forstår vel selv hvordan det kan virke litt ekkelt å gjøre samtidig som adopsjonsprosessen går sin gang."

LES OGSÅ: - Heltene flytter sammen?