Vil gjøre Victoria gravid igjen

David Beckham åpner for ny familieforøkelse bare uker etter at han ble pappa for fjerde gang.

TALKSHOW: David Beckham gjestet Ellen DeGeneres talkshow tidligere denne måneden og fortalte henne at han ønsker seg enda et til barn. Foto: All Over Press
TALKSHOW: David Beckham gjestet Ellen DeGeneres talkshow tidligere denne måneden og fortalte henne at han ønsker seg enda et til barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har ikke gått mange ukene siden kona Victoria Beckham (37) fødte lille Harper Seven, før pappa David Beckham (36) avslører at han er åpen for et femte tilskudd til familien.

- Vi har alltid snakket om å ha en stor familie. Vi elsker barn!, fortalte «L.A. Galaxy»-fotballspilleren under et intervju hos talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres denne uken.

For uten den vakre lille baby-Harper har superparet sønnene Romeo (12), Brooklyn (9) og Cruz (6). Men om Fru Beckham på sin side er like åpen for et nytt barn vites ikke. Tidligere i år ble det nemlig skrevet at den nybakte mammaen ikke ønsker flere.

- Victoria er fast bestemt på å ikke gå igjennom en fødsel til. Med tre skjønne gutter og nå en nydelig liten jente insisterer hun på at familien er komplett, fortalte en nær venn av paret i juli i år.

Så får tiden vise om pappa David får viljen sin eller ikke.

- Vi er velsignet med fire sunne barn, så hvis en til kommer ville det ha vært fantastisk, mener han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Denne kjolen skulle ikke Pippa brukt..

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer