Britney Spears:

- Vil gjøre som Meghan

Britney Spears vil følge i hertuginne Meghan og prins Harrys fotspor.

INSPIRERT: Britney Spears ble inspirert av det britiske hertugparet. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
INSPIRERT: Britney Spears ble inspirert av det britiske hertugparet. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år gjorde prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) et omstridt intervju med talkshow-verten Oprah Winfrey (67).

Intervjuet fikk mildt sagt mye oppmerksomhet i etterkant, blant annet på grunn av Meghans utsagn om at det ble delt bekymringer om hvor mørk huden til sønnen kom til å være da han ble født.

Nå kan det imidlertid se ut som at det kommer et nytt stjerneintervju fra talkshowdronningen. Britney Spears (39) skal nemlig være i samtaler angående et eget intervju. Det melder britiske Mirror.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Ble rørt

Avsløringen kommer i etterkant av traileren på den nye Netflix-dokumentaren «Britney vs. Spears», som ble sluppet forrige uke.

I traileren fremkommer det blant annet at Britneys far, James Spears (69), skal ha overvåket datterens meldinger, telefonsamtaler og internettbruk, samtidig som han hadde kontroll over hennes personlige og økonomiske beslutninger.

39-åringen skal nå føle seg klar for å snakke ut om det som har skjedd i livet sitt de siste tretten årene. Og det er nettopp det britiske hertugparets intervju som skal ha vekket interessen hos popstjernen:

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

- Britney ble rørt da hun hørte om prins Harry og Meghans intervju med Oprah. Hun så noen klipp og elsket hvordan det ble gjort, forteller en kilde til Mirror.

- Hun har fått mange intervjuforespørsler, men har bestemt seg for Oprah - og Oprah og teamet hennes er med på å la henne få et intervju, legger kilden til.

- Skylder ikke disse menneskene noe

Netflix-dokumentaren lanseres dagen før popstjernen skal i retten - igjen. Denne ukens høring er den viktigste høringen hittil i Britneys eviglange kamp for frihet, etter å ha vært underlagt verge i over ett tiår.

I traileren kan man høre popstjernens stemme i et lydopptak fra en vitnesbyrd 23. juni i Los Angeles Superior Courthouse. Det var da hun for første gang talte for retten, og blant annet fortalte dommeren at hun er traumatisert - og ba om å få livet sitt tilbake.

NY DOKUMENTAR: Netflix kommer 28.september med en ny dokumentar om Britney Spears og kampen hennes mot vergemålet. Video: Netflix Vis mer

- Jeg har jobbet hele mitt liv. Jeg skylder ikke disse menneskene noe, sier Spears i traileren.

Traileren, som blant annet er delt på Netflix' offisielle Instagram-konto, har på kort tid fått reaksjoner verden over. Forrige onsdag tok også Britneys forlovede Sam Asghari (27) bladet fra munnen.

I kommentarfeltet til videoen på Instagram, kom han med et ønske til produksjonen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg håper inntektene fra disse dokumentarene går til å kjempe mot urettferdighet #FreeBritney», skrev han.

Flere nettsteder har gjengitt kommentaren, deriblant E! News og ET Canada.

LES OGSÅ: Avslører bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer