Britney Spears:

- Vil gjøre som Meghan

Britney Spears vil følge i hertuginne Meghan og prins Harrys fotspor.

INSPIRERT: Britney Spears ble inspirert av det britiske hertugparet. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
INSPIRERT: Britney Spears ble inspirert av det britiske hertugparet. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år gjorde prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) et omstridt intervju med talkshow-verten Oprah Winfrey (67).

Intervjuet fikk mildt sagt mye oppmerksomhet i etterkant, blant annet på grunn av Meghans utsagn om at det ble delt bekymringer om hvor mørk huden til sønnen kom til å være da han ble født.

Nå kan det imidlertid se ut som at det kommer et nytt stjerneintervju fra talkshowdronningen. Britney Spears (39) skal nemlig være i samtaler angående et eget intervju. Det melder britiske Mirror.

- Ble rørt

Avsløringen kommer i etterkant av traileren på den nye Netflix-dokumentaren «Britney vs. Spears», som ble sluppet forrige uke.

I traileren fremkommer det blant annet at Britneys far, James Spears (69), skal ha overvåket datterens meldinger, telefonsamtaler og internettbruk, samtidig som han hadde kontroll over hennes personlige og økonomiske beslutninger.

39-åringen skal nå føle seg klar for å snakke ut om det som har skjedd i livet sitt de siste tretten årene. Og det er nettopp det britiske hertugparets intervju som skal ha vekket interessen hos popstjernen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.