Vil gjøre Rooney bedre

En helg med Diddy er visst alt som skal til...

FAMILIELIKHET: Ifølge Diddy vil Rooney bli hans nye fetter. Foto: All Over Press
FAMILIELIKHET: Ifølge Diddy vil Rooney bli hans nye fetter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Idrettspsykolog?

Sean "Diddy" Combs garanterer at den engelske landslagsstjernen Wayne Rooney vil bli en bedre fotballspiller etter å ha tilbragt en heftig helg med ham i New York.

Ifølge Contactmusic betalte Manchester United-proffen 240 000 kroner for en tur til New York med rapperen. Pengene gikk til veldedige formål under David Beckhams VM-fest .


Diddy og Becks har allerede et godt "avstandsforhold". De sender hverandre tekstmeldinger hele tiden - noe Beckham ifølge ryktene har erfaring med fra før av. Beckham og Diddy møtte hverandre på en av rapstjernens fester, og selv om de sjelden får tid til å se hverandre, sørger de for å holde kontakt.


- Han bare ringer for å si hei. Det er et unikt forhold, men helt klart et avstandsforhold, sier Diddy.

Nå trykker Diddy også Wayne Rooney til sitt bryst. Rapperen er fast bestemt på å sørge for at Rooney får et glimrende opphold i New York, og tror en helg med ham vil forandre fotballstjernen for godt.

- Jeg kan love at når han kommer tilbake vil han spille bedre fotball. Når han kommer til New York vil vi bli fettere. Det vil bli non-stop festing med mange sexy damer, forteller Diddy.

Mon tro hva Rooneys kjære Coleen synes om den saken...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer