Prins Harry og hertuginne Meghan:

Vil gjøre endringer

- Vil Harry og Meghan bare legge dette på hyllen nå?

DOKUMENTARSERIE: Prins harry og hertuginne Meghan har laget dokumentarserie med Netflix. Nå skal de imidlertid ha et ønske om å gjøre flere endringer i dokumentarserien. Foto: Kirsty O'Connor / POOL / AFP / NTB
DOKUMENTARSERIE: Prins harry og hertuginne Meghan har laget dokumentarserie med Netflix. Nå skal de imidlertid ha et ønske om å gjøre flere endringer i dokumentarserien. Foto: Kirsty O'Connor / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det var høsten 2020 det ble kjent at prins Harry (37) og hertuginne Meghan (41) hadde signert en flerårig avtale med strømmegiganten Netflix.

Hertugparet trakk seg som kjent tilbake fra sine kongelige plikter i mars 2019, og siden den gang har de sikret seg økonomisk uten støtte fra den britiske kongefamilien.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gaten i London, etter dronning Elizabeths begravelse, var ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

I mai røpet Page Six at det kommer en dokumentarserie som omhandler hertugparet. Serien skal gi seerne en mulighet til å følge hertugparets liv - selv bak lukkede dører.

Ifølge Page Six var de blitt fortalt at Netflix-sjefer ønsket at dokumentarserien skulle slippes allerede mot slutten av dette året. Dette på bakgrunn av at prins Harry skal gi ut memoarer om livet sitt i kongefamilien og strømmegiganten ønsker å knytte lanseringen opp mot dette.

Vil endre serien

Nå ser det imidlertid ut til at fansen må vente en stund på hertugparets dokumentarserie.

Til tross for at Netflix ikke offisielt hadde gått ut med en premieredato, skal de ha ønsket å slippe den i desember. Nå skriver derimot Page Six at hertugparet ønsker å gjøre flere endringer i dokumentarserien.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Det kan potensielt føre til at premieren ikke blir før senere i 2023.

Ifølge Page Six' kilde har hertugparet vært svært involvert i etterarbeidet med serien før dronning Elizabeth gikk bort. Nå ber de derimot om å fjerne eller tone ned mye av det de har uttalt om kong Charles (73), dronning Camilla (75), prins William (40) og prinsesse Kate (40).

En kilde i Hollywood-industrien forteller Page Six at det er mange samtaler som pågår nå.

- Jeg hører at Harry og Meghan vil at serien skal holdes igjen til neste år. De ønsker å stoppe, forteller kilden, og legger til:

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer

- Jeg lurer på om serien kan bli noen suksess i det hele tatt på dette punktet. Vil Harry og Meghan bare legge dette på hyllen nå?

Ifølge Page Six' Netflix-kilde er det et stort press på strømmegiganten for å få serien ferdig, og at de som nevnt ønsker å få den klar i slutten av 2022.

«En tikkende bombe»

Dokumentarserien er ikke det eneste som ser ut til å utsettes fra hertugparets kant om dagen.

Også prins Harrys memoarer er utsatt til over nyttår, har forfatter Tom Bower, som står bak hertuginne Meghans memoar, uttalt.

Forfatteren har beskrevet prinsens bok som «en tikkende bombe», og fortalte at det var stort hemmelighold rundt memoarene. Blant annet vil ansatte bli sjekket på vei hjem fra jobb for å unngå at noen sniker med seg en kopi ut i offentligheten.

Det er foreløpig ikke bekreftet endelig dato for bokutgivelsen.

LES OGSÅ: Frykter at Dianas skjebne gjentas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer