Å GI ELLER IKKE GI: Nigella Lawson vil ikke føre over sin formue til barna, men ektemannen Charles Saatchi er villig til å åpne pengesekken. Foto: Stella Pictures
Å GI ELLER IKKE GI: Nigella Lawson vil ikke føre over sin formue til barna, men ektemannen Charles Saatchi er villig til å åpne pengesekken. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil gjøre barna arveløse

TV-kokken Nigella Lawson vil ikke dele formuen med ungene.

SEHER.NO: Britiske Nigella Lawson har tjent seg styrtrik på sine matprogrammer på TV, men har ingen planer om å la barna arve en krone av formuen.

- Jeg mener bestemt at barn ikke bør være økonomisk trygge. Å ikke måtte tjene penger ødelegger folk, sier hun til bladet My Weekly ifølge Daily Mail.

TV-programmet "Nigellas kjøkken" - som har blitt sendt på NRK - og en rekke kokebøker har gitt Lawson en formue på over 150 millioner kroner. I tillegg er hennes ektemann Charles Saatchi verd over en milliard kroner.

Lawson har datteren Cosima (13) og sønnen Bruno (11) fra ett tidligere ekteskap, mens Saatchi har datteren Phoebe (12) med sin eks-kone.

Og ifølge Nigella er Saatchi langt fra så knipen som henne på pengesekken.

-  Jeg krangler med min ektemann Charles, fordi han mener man bør kunne overføre penger til sine barn. Jeg tror vi må være enige om at vi er uenige.

Lawson har ikke røpet hva hun planlegger å gjøre med pengene sin når hun går bort, men det spekuleres i at hun vil donere bort mye til veldedighet.

TV-kokken har blant annet engasjert seg kraftig i kreftsaken, etter å ha mistet både sin mor, søster og første ektemann til sykdommen.

LES OGSÅ: Silke-comeback på TV 2