DANSER HELST TIL "DIRTY DANCING": - Han er kjempegod til å danse, sier Frithjof Wilborns kjæreste Tina Thompson til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DANSER HELST TIL "DIRTY DANCING": - Han er kjempegod til å danse, sier Frithjof Wilborns kjæreste Tina Thompson til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Vil gjerne se ham i "Skal vi danse"

Kjæresten drømmer om å trene Frithjof Wilborn til "Skal vi danse"-gull.

SEHER.NO: "Hvem kan slå Ylvis"-programleder Frithjof Wilborn (47) har hatt en tøff tid etter å ha brutt med sin kone gjennom 28 år og deretter mistet tvillingene han ventet med sin nye kjæreste Tina Thompson (24) i full offentlighet.

Lørdag var imidlertid smilet tilbake hos den rutinerte programlederen, da han sammen med sin Tina var publikum under "Skal vi danse" på TV 2.

- Vi har det bra og er her for å kose oss og heie på Carsten og Svein. I tillegg støtter vi Asmund Grinaker, som er en tidligere dansekollega av Tina, sier Frithjof til Seher.no.

Han vil ikke snakke om privatlivet, men avslører at paret ofte tar seg en svingom hjemme.

- Han er faktisk kjempegod, spesielt på jive og cha-cha-cha. Men når vi danser blir det helst til "Dirty Dancing". Frithjof er god til å løfte, smiler Tina til Seher.no.

Hun legger ikke skjul på at hun vil oppfordre Frithjof til å si ja, dersom han skulle få tilbud om å være med i en ny runde av "Skal vi danse".

- Det hadde vært gøy å se ham i "Skal vi danse". Da skulle han fått privat-timer hjemme, smiler Tina, men Frithjof selv er litt mer nølende.

- Det får jeg ta stilling til hvis tilbudet skulle komme, jeg føler jeg er best på "tulledans". Jeg er imidlertid veldig imponert av hva min tidligere kollega Carsten Skjelbreid får til med dårlig rygg. Det så veldig proft ut, smiler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det føltes brutalt