Britney Spears' kjæreste:

- Vil gjerne bli pappa

Britney Spears har allerede to barn fra et tidligere ekteskap. Nå vil Sam Asghari bli en ung pappa.

STÅR SAMMEN: Britney Spears og Sam Asghari har vist den siste tiden at de står sammen i tykt og tynt. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet. Foto: Privat / Instagram
STÅR SAMMEN: Britney Spears og Sam Asghari har vist den siste tiden at de står sammen i tykt og tynt. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

Det er snart fire år siden det ble bekreftet at popstjerne Britney Spears (39) hadde funnet lykken igjen med den tolv år yngre modellen Sam Asghari (27).

Siden har paret holdt sammen i tykt og tynt, noe de spesielt har bevist den siste tiden hvor, det har stormet som verst rundt Britney i forbindelse med den nye dokumentaren og det beryktede vergemålet.

- Vil være en ung pappa

Popstjernen og kjæresten har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier, gjerne fra eksotiske ferier eller bare hjemme hos stjernen. Britney har nylig også delt bilder av sine to sønner, Sean Preston (15) og Jayden James (14), som hun har med eksmannen Kevin Federline (42).

Om hun er ferdig med barn eller ei gjenstår å se, men kjæresten Sam har i hvert fall lyst til å bli pappa.

- Mine prioriteringer i livet er å være ydmyk og forstå hvor jeg kom fra og hvor jeg skal, sier han i et intervju med Forbes, og fortsetter:

- Jeg vil ta karrieren min til det neste steget når det gjelder skuespill. Jeg vil også ta forholdet mitt til det neste steget. Jeg vil gjerne bli pappa. Jeg vil være en ung pappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer