Britney Spears' kjæreste:

- Vil gjerne bli pappa

Britney Spears har allerede to barn fra et tidligere ekteskap. Nå vil Sam Asghari bli en ung pappa.

STÅR SAMMEN: Britney Spears og Sam Asghari har vist den siste tiden at de står sammen i tykt og tynt. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet. Foto: Privat / Instagram
STÅR SAMMEN: Britney Spears og Sam Asghari har vist den siste tiden at de står sammen i tykt og tynt. Nå letter sistnevnte på sløret om forholdet. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

Det er snart fire år siden det ble bekreftet at popstjerne Britney Spears (39) hadde funnet lykken igjen med den tolv år yngre modellen Sam Asghari (27).

Siden har paret holdt sammen i tykt og tynt, noe de spesielt har bevist den siste tiden hvor, det har stormet som verst rundt Britney i forbindelse med den nye dokumentaren og det beryktede vergemålet.

- Vil være en ung pappa

Popstjernen og kjæresten har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier, gjerne fra eksotiske ferier eller bare hjemme hos stjernen. Britney har nylig også delt bilder av sine to sønner, Sean Preston (15) og Jayden James (14), som hun har med eksmannen Kevin Federline (42).

Om hun er ferdig med barn eller ei gjenstår å se, men kjæresten Sam har i hvert fall lyst til å bli pappa.

FLERE BARN?: Britney har allerede to barn fra tidligere, men kjæresten Sam vil gjerne være en ung far. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
FLERE BARN?: Britney har allerede to barn fra tidligere, men kjæresten Sam vil gjerne være en ung far. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer

- Mine prioriteringer i livet er å være ydmyk og forstå hvor jeg kom fra og hvor jeg skal, sier han i et intervju med Forbes, og fortsetter:

- Jeg vil ta karrieren min til det neste steget når det gjelder skuespill. Jeg vil også ta forholdet mitt til det neste steget. Jeg vil gjerne bli pappa. Jeg vil være en ung pappa.

I samme intervju avslørte den 27 år gamle modellen hvordan han møtte Britney allerede i 2016, da han medvirket i «Slumber Party»-videoen hennes.

- (...) Min nåværende kjæreste valgte bildet mitt personlig den gangen og ville at jeg skulle være i musikkvideoen, forteller han.

Modellen dukket opp på innspilling, og resten ser ut til å være historie for de to turtelduene.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Tok kjæresten i forsvar

Som nevnt har Britney hatt alles øyne rettet mot seg den siste tiden, etter at dokumentaren «Framing Britney Spears» så dagens lys. Som kjent er popstjernen for tiden også involvert i en juridisk kamp mot faren, som har hatt en sentral rolle i vergemålet hennes siden 2008.

- Jeg har aldri ønsket noe annet enn det beste for min bedre halvdel og vil fortsette å støtte henne når hun følger drømmene sine, og skape fremtiden hun ønsker og fortjener, sa 27-åringen forrige måned til People.

Samtidig takket hans Britneys fans for all støtte.

- Jeg er takknemlig for all kjærligheten og støtten hun mottar fra fans over hele verden, og jeg gleder meg til en normal, fantastisk fremtid sammen, fortsatte han.

Nylig overrasket også Britneys far mange, da han uttalte seg om det omstridte vergemålet gjennom advokaten sin.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Jamie ønsker ingenting høyere enn at Britney ikke skal trenge et vergemål, sa Jamie Spears’ advokat Vivian Lee Thoreen til CNN, og fortsatte:

- Hvorvidt det er en slutt på vergemålet er egentlig opp til Britney. Hvis hun ønsker å avslutte vergemålet, kan hun legge inn en begjæring om det. Som enhver forelder er han ikke alltid enig når det kommer til hva Britney ønsker. Men Jamie mener at hver eneste avgjørelse han har tatt er i den beste hensikt overfor henne.

LES OGSÅ: - Kalt gissel før bryllupet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer