Vil gjenforenes med sin voldelige far

Christina Aguilera har ikke møtt faren på 12 år.

VIL SE FAREN: Christina Aguilera er endelig klar for å møte sin voldelige far, som hun ikke har sett på 12 år.  Foto: All Over Press
VIL SE FAREN: Christina Aguilera er endelig klar for å møte sin voldelige far, som hun ikke har sett på 12 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Christina Aguilera (31) har den siste tiden dedikert mye av sin tid til sønnen Max (4) som hun har sammen med eks-mannen Jordan Bratman. «Beautiful»-sangeren ønsker å gi sønnen en best mulig barndom, og unngå de samme fellene som hennes egne foreldre gikk i.

Aguilera har vært åpen om de vonde barndomsminnene og faren Fausto som misbrukte henne fysisk og følelsesmessig. Hun har ikke sett ham på over 12 år, men er nå klar for å ta opp igjen kontakten.

- Jeg har flere ganger sagt hvor tøft det var og jeg er sikker på at han har hørt det. Han kan ikke være glad for det. Kanskje vi kan spise lunsj sammen en dag. Jeg er 31 år gammel, så kanskje tiden er inne, sier hun til nettstedet FemaleFirst.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer