Vil gifte seg med Facebook-fan

- Får jeg nok «likes», skal jeg stå ved mitt ord, sier Else Kåss Furuseth.

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (33) overrasket mange, da hun i februar la ut et bilde av seg selv i brudekjole på Facebooksiden til sitt populære talkshow «ELSE».

««Får jeg en million «likes» på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending», skrev hun.

For øyeblikket har programmet kun 11 267 fans på Facebook. Men Else har ikke gitt opp.

Har valgt brudekjole fra UFF

VIL GIFTE SEG: Else Kåss Furuseth ber Facebook-fansen om hjelp til å få gjennomført drømmen om å gifte seg. Foto: Med tillatelse fra TV 2
VIL GIFTE SEG: Else Kåss Furuseth ber Facebook-fansen om hjelp til å få gjennomført drømmen om å gifte seg. Foto: Med tillatelse fra TV 2 Vis mer

Til Seoghør.no sier den populære komikeren at hun har tro på at hun likevel kan få oppfylt drømmen om å bli gift på TV.

- Får jeg en nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene.

Hvem som skal stå ved hennes side som ektemake, er imidlertid fortsatt ukjent.

Else hevder hun nemlig er mer opptatt av å bli populær på Facebook og å få oppleve å gifte seg, enn hvem hun skal erklære sin kjærlighet til for resten av livet.Derfor har hun bestemt seg for å velge en av sine Facebook-fans til ektemake, hvis det blir bryllup.

- Jeg er ikke i en posisjon til å stille så høye krav, sånn det er nå. Jeg tenker at blant en million «likes» så er det en potensiell brudgom.

- Jeg kommer til å gå igjennom alle, og blant dem ligger det en person. Men jeg har ingen drømmeektemake. Det viktigste er å bli gift, sier hun og ler.

I mai kan Else også vinne en Gullruten-pris for sin innsats i sitt TV 2-talkshow, etter at hun  ble nominert i klassen «beste kvinnelige programleder»

LES OGSÅ: Vil Mette-Marit svare Else Kåss Furuseth nå?