Vil gifte seg med Facebook-fan

- Får jeg nok «likes», skal jeg stå ved mitt ord, sier Else Kåss Furuseth.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (33) overrasket mange, da hun i februar la ut et bilde av seg selv i brudekjole på Facebooksiden til sitt populære talkshow «ELSE».««Får jeg en million «likes» på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending», skrev hun.For øyeblikket har programmet kun 11 267 fans på Facebook. Men Else har ikke gitt opp.

Har valgt brudekjole fra UFF

Til Seoghør.no sier den populære komikeren at hun har tro på at hun likevel kan få oppfylt drømmen om å bli gift på TV.- Får jeg en nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene.Hvem som skal stå ved hennes side som ektemake, er imidlertid fortsatt ukjent.Else hevder hun nemlig er mer opptatt av å bli populær på Facebook og å få oppleve å gifte seg, enn hvem hun skal erklære sin kjærlighet til for resten av livet.Derfor har hun bestemt seg for å velge en av sine Facebook-fans til ektemake, hvis det blir bryllup.- Jeg er ikke i en posisjon til å stille så høye krav, sånn det er nå. Jeg tenker at blant en million «likes» så er det en potensiell brudgom.- Jeg kommer til å gå igjennom alle, og blant dem ligger det en person. Men jeg har ingen drømmeektemake. Det viktigste er å bli gift, sier hun og ler.I mai kan Else også vinne en Gullruten-pris for sin innsats i sitt TV 2-talkshow, etter at hun  ble nominert i klassen «beste kvinnelige programleder»LES OGSÅ: Vil Mette-Marit svare Else Kåss Furuseth nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer