Vil gifte seg med 12 år gammel jente

Den 24 år gamle kinesiske popstjernens uttalelser vekker oppsikt. Men er det bare et dårlig PR-triks?

VEKKER OPPSIKT: Den kinesiske popstjernen vekker oppsikt etter at han erklærte sin kjærlighet for den 12 år gamle jenta Akama Miki. Her er de sammen i en av hans musikkvideoer. Foto: Fra musikkvideoen
VEKKER OPPSIKT: Den kinesiske popstjernen vekker oppsikt etter at han erklærte sin kjærlighet for den 12 år gamle jenta Akama Miki. Her er de sammen i en av hans musikkvideoer. Foto: Fra musikkvideoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se musikkvideoen til Zhang Muyi og hans 12 år gamle kjæreste nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den kinesiske popsangeren Zhang Muyi har i løpet av de siste dagene skapt overskrifter i USA og Europa, men ikke på grunn av sin musikk.

Denne uken ble det nemlig kjent at 24-åringen har flørtet hett med den 12 år gamle jenta Akama Miki på Weibo, den kinesiske utgaven av Facebook.

Skolejenta Miki - som ifølge nettstedet Examiner skal ha kjent popstjernen i fire år - startet med å skrive at hun ikke vil nøle med å gifte seg med ham, når hun blir gammel nok.

Det førte til følgende erklæring fra Zhang Muyi: «Jeg klarer knapt å vente til de neste fire bursdagene dine har passert. Jeg teller ned hver eneste en.

Synger duett
Uttalelsene har ført til anklager om pedofili, og forholdet blir ikke mindre oppsiktsvekkende av at Zhang Muiy synger duett med sin nære venninne på låten «Pretty Boy».

Der fremfører hun blant annet linjer som :

Oh my pretty pretty boy I love you
Like I never ever loved no one before you
Pretty pretty boy of mine
Just tell me you love me too
Oh my pretty pretty boy I need you
Oh my pretty pretty boy I do
Let me inside
Make me stay right beside you


Ser ikke noe galt i forholdet

Til nettstedet Shanghaiist.com sier Zhang Muyi at han ikke ser noe galt i forholdet til 12 år gamle Miki.

Han avviser at det hele er et PR-stunt for å bli kjent utenfor Kina.

- Mange tviler på oss og vårt kjærlighetsforhold. Det er ingenting vi kan gjøre med det, og vi føler ikke at vi må bevise noe.

- Alt vi kan gjøre er å fortsette med kjærligheten og å være sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her klikker Amanda Bynes på fotografen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer