Vil gifte seg før det er for sent

- De ønsker å få det gjennomført, og jo før jo bedre.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken kom sjokkbeskjeden om at skuespiller Angelina Jolie (37) har fjernet begge brystene etter at det ble oppdaget kreftgen i kroppen hennes.
 
Det var Hollywood-skuespilleren selv som åpenhjertig fortalte om operasjonene i en kronikk som sto på trykk i New York Times.

«Jeg bærer på et «ødelagt» gen, som heter BRCA1, som dramatisk øker sjansen for å utvikle brystkreft og kreft i eggstokkene», skriver Jolie som mistet moren Marcheline Bertrand til brystkreft i 2007.

Nå ryktes det om at bryllupet mellom henne og Brad Pitt (49) , som har vært utsatt på grunn av dem omfattende operasjonen, skjer i aller nærmeste framtid.

- De ønsker å få det gjennomført, og jo før jo bedre, forteller en kilde nær paret ifølge ContactMusic.

Paret forlovet seg i 2011, men har lenge vært fast bestemt på å ikke gifte seg før homofile får like rettigheter til å inngå giftemål i alle stater i USA - til tross for at deres seks barn Maddox Chivan (12), Zahara Marley (8), Pax Thien (9), Shiloh Nouvel (6), Knox Leon (4) og Vivienne Marcheline (4) lenge har mast på mamma og pappa om å gifte seg.

- Barna våre presser oss mer og mer, og det er noe vi har lyst til å få gjennomført. Jeg føler selv at tiden er inne, har Brad Pitt tidligere uttalt.

Etter at Jolie fjernet brystene har sjansen for at hun vil få brystkreft minket til fem prosent, og mye av motivasjonen hennes for å få det gjennomført var nettopp de seks barna.

- Nå har sannsynligheten for å utvikle brystkreft falt fra 87 prosent til under fem prosent. Jeg kan si til barna mine at de ikke trenger å frykte at de skal miste meg til brystkreft, fortalte hun i kronikken.

LES OGSÅ: Brad Pitt: - Det er heroisk av henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer