Vil gifte seg før de flytter sammen

- Men vi har ikke snakket om bryllup ennå, avslører «Jakten»-frieren.

TOK ET VALG: Åge André valgte til slutt Ragnhild Eppeland (nummer to bak fra venstre). Mandag snakker de to ut om tiden etter innspillingen av programmet. Foto: TV 2
TOK ET VALG: Åge André valgte til slutt Ragnhild Eppeland (nummer to bak fra venstre). Mandag snakker de to ut om tiden etter innspillingen av programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I høst har norske TV-seere hatt muligheten til å bli kjent med årets fire TV-bønder i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Mandag kommer - endelig - svaret på hvordan det har gått med bøndene og deres utvalgte friere.

Åge André Brømnes og hans Ragnhild Eppeland dro på kjærlighetsferie til Island. Etterpå har de ikke lagt skjul på at de raskt fant tonen. Ragnhild har blant annet tidligere uttalt at hun har funnet sitt livs kjærlighet.

I mandagens program avslører den kristne frieren derimot at hun ikke vil flytte sammen med Åge André før de to eventuelt gifter seg. Det bekrefter hun også til Seher.no.

- Jeg vil gifte meg før vi flytter sammen, ja. Men nei, vi har ikke begynt å snakke om bryllup ennå, dette er en mediaskapt greie. Det er media som har skapt det temaet. Man går jo ikke inn i et forhold dersom man ikke har forhåpninger om at det kommer til å vare. For vår del blir det riktig å gifte seg før vi flytter sammen, sier Eppeland til Seher.no.

Åge André Brømnes har skapt store overskrifter under årets «Jakten på kjærligheten», blant annet gjennom en sak i Her og Nå der det ble kjent at han ikke vil ha sex før ekteskapet. Den saken er ikke Ragnhild spesielt ivrig etter å kommentere.

- Nei, den saken ønsker jeg ikke kommentere, sier hun.

Deltagelsen i «Jakten», det vil hun derimot snakke om.

- Det var veldig spennende, det var litt av et eventyr! Jeg er veldig godt fornøyd, forteller hun til Seher.no.

I mandagens episode får seerne også svaret på hvordan det har gått mellom Christian Fredrik Sandberg og friere Jeanett Vasskog, André Olsen og Caroline Flisnes, samt Jostein Sundby og Mari Edvardsen.

- Vi står fortsatt på samme sted som det kommer fram i mandagens program, sier Mari til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De gjorde Jakten dritkjedelig  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer