Brad Pitt:

Vil gi to milliarder kroner til barna

Hollywood-stjernen vil gjøre alt for at ekskona ikke skal få en eneste krone av formuen hans.

STARTER FOND FOR BARNA: Hollywood-stjernen Brad Pitt skal angivelig gjøre alt i sin makt for at Angelina ikke får tak i pengene hans den dagen han blir borte. Foto: NTB Scanpix
STARTER FOND FOR BARNA: Hollywood-stjernen Brad Pitt skal angivelig gjøre alt i sin makt for at Angelina ikke får tak i pengene hans den dagen han blir borte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått hele to år siden filmstjerneparet Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) kunngjorde at de skulle skilles.

Et av spørsmålene som raskt ble brakt på banen, var hva storfamilien skulle gjøre med fordelingen av de seks barna Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Eksparet kan ikke akkurat skryte på seg at skilsmisseforhandlingene har gått smertefritt og uten dramatikk, og det tok nesten to år før de omsider klarte å komme til en enighet.

Saken fortsetter nedenfor.

SEKSBARNSFAMILIE: Angelina Jolie og Brad Pitt på gåtur i New Orleans sammen med sine seks barn Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne i 2011.
SEKSBARNSFAMILIE: Angelina Jolie og Brad Pitt på gåtur i New Orleans sammen med sine seks barn Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne i 2011. Vis mer

De siste månedene har det så godt som vært krig mellom begge parter, og nå skal Brad også ha begynt å tenke nøye over hvem formuen hans skal gå til den dagen han forsvinner.

Skal gi barna formuen sin

Ifølge Radar Online jobber Hollywoodstjernen for harde livet for at ekskona ikke skal få utnytte seg av pengene hans.

- Brads hensikt er at pengene han ikke trenger å gi Angelina i skilsmisseoppgjøret og i barnebidrag, er godt beskyttet. Han setter opp en brannmur som er ment for å holde fingrene hennes unna pengenes hans, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

NULL ARV: Brad Pitt skal forsikre seg om at ekskona Angelina ikke får tak i noen av pengene hans den dagen han går bort. Foto: NTB Scanpix
NULL ARV: Brad Pitt skal forsikre seg om at ekskona Angelina ikke får tak i noen av pengene hans den dagen han går bort. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden forklarer videre at Brad skal legge av alle pengene til eksparets seks barn slik at de kan bli delt likt.

- Brad har massevis av penger i banken. Han vil sørge for at barna får pengene og at de er beskyttet fra moren deres.

Ifølge kilden skal pengene bli lagt inn i et fond for de seks barna og være utilgjengelig for Angelina den dagen Brad dør.

Den svimlende summen Hollywoodstjernen angivelig ønsker å legge inn i barnas fond, er over to milliarder norske kroner, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spurte ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, ble Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer Vis mer Vis mer

Ble enige

Som tidligere nevnt skal Brad og Angelina ha kommet til en enighet forrige måned. Ifølge ET Online skal en kilde nær paret ha avslørt at de er enige om fordelingen, men at det foreløpig ikke er kjent hva avtalen innebærer.

- Den midlertidige avtalen ble begge parter enige om, etter at det ble anbefalt av deres omsorgsrådgiver, sa kilden.

- Det var ikke lenger nødvendig med en høring, fortsatte kilden til nettstedet.

Videre ble det hevdet at Angelina nøt de siste dagene med barna før skolen startet igjen etter sommeren, og påpekte at 43-åringen hjelper til med å bedre båndet mellom barna og Brad.

En annen kilde nær paret sa til nettstedet at den midlertidige avtalen mellom Brad og Angelina skal ha vært på plass i lengre tid, men at en permanent omsorgsenighet ikke er bestemt ennå. Likevel prøver det tidligere ekteparet å samarbeide godt for barnas vegne.

Kan miste foreldreretten

Etter annonseringen av skilsmissen var det Angelina som fikk omsorgsretten for deres seks barn, og siden den gang har det stormet rundt det tidligere Hollywood-paret.

I rettsdokumenter nettstedet The Blast fikk tilgang til i juni, sto det at Angelina kunne miste foreldreretten dersom hun ikke lot barna tilbringe mer tid sammen med sin far.

Det sto blant annet at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Dommeren ba blant annet Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skulle bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Et av problemene som ble tatt opp i rettsdokumentene var barnas mobiltelefoner. Ifølge dokumentene var Angelina nødt til å gi eksmannen nummeret til hvert av barna, og la ham ringe dem når han vil.

Hun har heller ikke tillatelse til å lese tekstmeldinger mellom barna og Brad.

I et forsøk for å styrke forholdet til far, laget retten en plan for barna for hvordan de skulle tilbringe tid med skuespilleren over sommeren. Fordi Maddox er eldre, tillot retten ham å bestemme selv hvor mye tid han ønsket å tilbringe med sin berømte far.

Rasende på Angelina

De siste månedene har det også vært saker verden over etter at Angelina anklaget eksmannen for å ikke ha betalt barnebidrag, noe han selv mener ikke stemmer.

Forrige måned skal Brad imidlertid ha sett seg lei på den lange, og tidvis intense, diskusjonen omkring skilsmissen.

Ifølge kilder til The Blast, gjengitt av Contactmusic, skal han være rasende på Angelina for å la skilsmissen gå ut i det offentlige.

RASENDE: Brad Pitt skal ha vært rasende på ekskona for å ha latt skilsmissen gå ut i det offentlige, her avbildet sammen med sønnene Pax, Shiloh og Maddox i 2014. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Brad Pitt skal ha vært rasende på ekskona for å ha latt skilsmissen gå ut i det offentlige, her avbildet sammen med sønnene Pax, Shiloh og Maddox i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad skal ifølge kildene synes at det hele er fælt overfor barna, i og med at de nå er gamle nok til å lese om det i sosiale medier og i avisene.

Ifølge nettstedet håper Brad at Angelina snart vil innse at deres bitre feide skader barna deres, og at hun snart vil avslutte den offentlige kranglingen.

BUDRUNDE: Da «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clark auksjonerte bort et møte med seg selv for veldedighet, trodde hun ikke at Brad Pitt skulle være en av budgiverne. Video: BBC Brit Vis mer

Hyret inn privatetterforsker

Nettopp på grunn av uenigheter mellom det tidligere stjerneparet, ser det ut til at det fremdeles kan ta lang tid før skilsmissen er endelig.

Angelina Jolie skal imidlertid ha gått et ekstra steg i prosessen. Ifølge Radar Online skal filmstjernen ha hyret inn privatetterforskere for å overvåke ektemannen mens hun var i London for å spille inn «Maleficent 2».

- Det er nesten to år siden Angelina leverte skilsmissepapirene og hun nekter fremdeles å gi seg. Brad er kjent for å ha en avslappet personlighet, og Angelina er det helt motsatte - en perfeksjonist, sa en kilde til nettstedet.

Det er nettopp derfor hun hyret inn privatetterforskere - for å ha kontroll.

- Hun har flere etterforskere som sporer alle Brads bevegelser, og de rapporterer tilbake til Angelina hver eneste dag når det gjelder samtalene og planene hans, sier kilden videre.

LES OGSÅ: Brad Pitt har bestemt seg for å leve i sølibat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer