Orlando Bloom:

Vil gi sønnen søsken

Mens spenningen rundt bryllupet til skuespilleren og forloveden Katy Perry stiger, avslører Bloom at han vil ha flere barn.

VIL HA STØRRE FAMILIE: Orlando Bloom legger ikke skjul på at han vil ha barn med forloveden Katy Perry. Her er de to i et kjærlig øyeblikk på «Carnival Row»-premiere i august. Foto: NTB Scanpix
VIL HA STØRRE FAMILIE: Orlando Bloom legger ikke skjul på at han vil ha barn med forloveden Katy Perry. Her er de to i et kjærlig øyeblikk på «Carnival Row»-premiere i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste valentinsdagen tidligere i år, 14. februar, gikk Orlando Bloom (42) ned på kne foran superstjerna Katy Perry (35). Det romantiske frieriet og den gigantiske ringen gleder fans verden over.

Det spekuleres i kjendispressen om paret planlegger et desember-bryllup, uten at paret selv har uttalt seg om dette offentlig.

Det er imidlertid ikke bare ekteskap som står på agendaen til skuespilleren.

- Vil få flere barn

I et ferskt intervju med magasinet «Man About Town» avslører 42-åringen at han ønsker å bli pappa igjen. Fra før har han sønnen Flynn (8) sammen med ekskona Miranda Kerr (36).

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, sier han, ifølge Metro News.

- Jeg vil være sikker på at når jeg setter i gang med det, er det med hele hjertet og jeg er veldig klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold, sier han videre.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Perry selv har ikke uttalt seg om at hun ønsker barn. 35-åringen har ingen barn fra før.

Orlando Bloom sto på gjestelista i bryllupet til den norske regissøren Joachim Rønning, som i august fikk sin Amanda Hearst på ærverdige Hearst Castle i California. Det gjenstår å se om nordmannen dukker opp i bryllupet til stjerneskuespilleren.

GIFTEKLARE: Katy Perry og Orlando Bloom hånd i hånd i bryllupet til Ellie Goulding og Casper Jopling i slutten av august. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB scanpix
GIFTEKLARE: Katy Perry og Orlando Bloom hånd i hånd i bryllupet til Ellie Goulding og Casper Jopling i slutten av august. Foto: Doug Peters/ EMPICS/ NTB scanpix Vis mer

Tok pause i forholdet

Bloom og Perry ble et par i 2016, men allerede året etter annonserte de at de valgte å ta en pause i forholdet. Det varte imidlertid ikke lenge, og etter at de fant tilbake til hverandre har de uatskillelige.

Perry har også vært gift tidligere - med skuespilleren Russell Brand. De skilte seg i 2011 etter et turbulent ekteskap.

I 2017 skapte Bloom overskrifter verden over etter at paparazzibilder av ham naken på et padlebrett dukket opp overalt.

- Det var ekstremt overraskende. Jeg hadde nok ikke satt meg selv i den situasjonen nå hvis jeg visste hva som kom til å skje, har han uttalt om hendelsen, men har tilsynelatende hatt en humoristisk tilnærming til det hele.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

LES OGSÅ: Derfor vil Jorun Stiansen aldri ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer