<strong>SKULLE SKILLES:</strong> I 2015 kom sjokknyheten om at Ben Affleck og Jennifer Garner skulle skilles. Nå kan det imidlertid se ut til at paret vil gi ekteskapet en ny sjanse. Foto: Splash News
SKULLE SKILLES: I 2015 kom sjokknyheten om at Ben Affleck og Jennifer Garner skulle skilles. Nå kan det imidlertid se ut til at paret vil gi ekteskapet en ny sjanse. Foto: Splash News Vis mer

Jennifer Garner og Ben Affleck:

- Vil gi ekteskapet en ny sjanse

Stjerneparet skilte lag i 2015. Nå ser det ut til at de har lysere tider i vente.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2005 ble det verdensberømte ekteparet Jennifer Garner (44) og Ben Affleck (44) gift.

Til tross for at paret har tre barn sammen, Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) har ekteskapet angivelig stått overfor noen harde tider de siste årene.

I 2015 avslørte paret at de skulle skilles, men de skal trolig ikke ha fullført skilsmisseprosessen enda.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Affleck og Garner ble sammen i 2003. Her er paret på en baseballkamp i 2007. Foto: REUTERS / Brian Snyder
DEN GANG DA: Affleck og Garner ble sammen i 2003. Her er paret på en baseballkamp i 2007. Foto: REUTERS / Brian Snyder Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut til at paret ønsker å gi ekteskapet en ny sjanse.

En kilde nær paret har nemlig avslørt at Garner har satt skilsmissen på hold. Dette skriver People.

Setter skilsmissen på vent

- Hun har virkelig lyst til å få ting til å fungere med Ben. De gir forholdet en ny sjanse, fortalte kilden og legger til at paret angivelig skal ha blitt enige om avgjørelsen.

- Det er alltid en mulighet for forsoning. De elsker hverandre og de elsker virkelig barna sine, fortsatte kilden.

Paret feiret nylig sønnen, Samuel, sin femårsdag sammen i deres hjem i Los Angeles.

<strong>TRE BARN SAMMEN:</strong> Garner og Affleck har tre barn sammen, Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5). Foto: Xposure
TRE BARN SAMMEN: Garner og Affleck har tre barn sammen, Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5). Foto: Xposure Vis mer

- Jentene hadde pakket inn gaver til Sam hvor det blant annet var superhelt-leker. De spiste kake og alle så glade ut, forteller kilden.

10 års bryllupsdag

De verdensberømte skuespillerne avslørte dagen etter sitt 10 års bryllupsdag at de skulle skilles.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen.»

«Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skrev de i en uttalelse, ifølge People.

Kun én måned etter bruddet oppsto det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian (29).

Affleck var raskt ute med å tilbakevise påstandene som løgn, og i februar i fjor bekreftet Garner også at Ouzounian ikke var grunnen til at de gikk fra hverandre.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen, sa Garner den gang ifølge USWeekly.

- Jeg dater Brad Pitt

Garner viste at hun er en kjendiskvinne med sans for humor da et knippe paparazzier fulgte etter henne på gata i oktober.

Det er trolig hverdagskost for Garner, som særlig etter bruddet har fått gjennomgå i den kulørte delen av pressen.

Og da hun hastet bortover asfalten med ei venninne, var det tydelig at hun hadde bestemt seg for å spille fotografene et puss.

Et videoklipp hos Huffington Post viser hvordan Garner snudde seg da en fotograf, som småløp ved siden av henne, spurte om hun har noen i kikkerten.

Fotografen ble tydelig overrumplet da trebarnsmora svarte følgende:

- Jeg dater Brad.

- Hæ, du dater Brad, eh, Pitt?

- Ja, er det ikke fantastisk?, fortsatte Garner, mens venninna fniste i forgrunnen.

Skuespilleren lot spøken henge helt fram til hun satt seg inn i en bil - noen sekunder etterpå. Da hadde hun allerede mottatt en gratulasjon.

LES OGSÅ: Nå svirrer ryktene om at paret er sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer