Vil gi datteren en bror eller søster

- Jeg ønsker meg flere barn, sier Beyoncé.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar i fjor ble Beyoncé (31) og ektemannen Jay-Z (43) foreldre for første gang da datteren Blue Ivy kom til verden.

Den vakre artisten, som kommer til Norge i mai, avslørte nylig at hun tidligere har spontanabotert, og at opplevelsen er det tøffeste hun gang har vært gjennom. Nå sier 31-åringen at hun drømmer om å gi lille Blue Ivy en lekekamerat.

- Da jeg var yngre var det øyeblikk jeg ikke ønsket meg barn i det hele tatt, og det var øyeblikk jeg ville ha fire stykker. Nå vil jeg absolutt ha et til, men jeg vet ikke når, sier hun til Vouge, ifølge Contactmusic.com.

Beyoncé og Jay-Z er et av verdens mest berømte par, men de håper at datteren deres vil få en så normal oppvekst som mulig.

- Det er veldig viktig for meg at hun får muligheten til å oppleve livet. Løpe gjennom vannspredere i hagen, ha pyjamsfest med venninnene og å gjøre at det alle barn burde være gjennom i barndommen.

Sangfuglen forteller også at hun elsker morsrollen og å tilbringe tid med Blue Ivy.

- Det beste jeg vet er å se fjeset hennes når jeg våkner opp om morgenen. Hun har begynt å snakke, og det er fantastisk å ha et barn i livet mitt. Hver dag ser jeg noe nytt i tillegg til at hun lærer nye ting, sier hun i intervjuet.LES OGSÅ: Dette var vel ikke planen, Beyoncé?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer