Vil gi Dannielynn et søsken

- Jeg ønsker meg et barn til, avslører Larry Birkhead.

HJERTEKNUSER: Lille Dannielynn trives trygt på pappas arm. Foto: Stella Pictures
HJERTEKNUSER: Lille Dannielynn trives trygt på pappas arm. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): I februar er det to år siden den tidligere Playboy-modellen Anna Nicole Smith døde - kun 39 år gammel. Tilbake etterlot hun seg datteren Dannielynn (2) og barnefaren Larry Birkhead (35).

Selv om Larry lever en travel hverdag som småbarnspappa avslører han til Life & Style at han i nær fremtid ønsker å gi Dannielynn en bror eller søster.

- Jeg ønsker meg et barn til. Det ville nok vært litt tøft for meg å få det til nå, men om et par år er jeg garantert klar, sier han til bladet.

Larry håper selvfølgelig å treffe en kvinne han kan dele resten av livet sitt med, gjerne en Jennifer Love Hewitt-kopi, og å få et barn med henne.

Men skjer ikke dette er han villig til å se på andre alternativer.

- Akkurat nå er jeg så opptatt med å ta meg av Dannielynn at jeg ikke har tid til å gå på date. Men jeg ønsker meg veldig et barn til, og vil vurdere adopsjon hvis jeg ikke treffer den rette.

I tillegg til datteren tar 35-åringen seg også av nevøen sin Justin (17) som nylig mistet faren sin.

- Det hardeste med å være alene om foreldreansvaret er at jeg må fungere som både mor og far på samme tid. Noe som også betyr at jeg må gi bort dobbel dose med kjærlighet og tid, sier han.

LES OGSÅ: Dannielynn blir mangemillionær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer