Vil gi andre drømmekroppen

Lene Alexandra Øien satser på ny karriere.

SATSER PÅ NY KARRIERE: Lene Alexandra Øien vil etter jul sette seg på skolebenken for å utdanne seg til å bli personlig trener. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
SATSER PÅ NY KARRIERE: Lene Alexandra Øien vil etter jul sette seg på skolebenken for å utdanne seg til å bli personlig trener. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Lene Alexandra Øien har tidligere gjort suksess både som modell, artist og som «Skal vi danse»-vinner i 2008, men nå satser 29-åringen på en ny karriere som personlig trener.

- Jeg har bestemt meg for å å utdanne meg som personlig trener, og begynner på skole allerede i januar. Da jeg gikk på skole for ti år siden, hadde jeg problemer med å konsentrere meg, men nå føler jeg meg mer klar, skriver hun på nettsamfunnet og Twitter, ifølge Her og Nå.

Dersom alt går som planlagt, kan hun begynne å jobbe som personlig trener i juli.

Tidligere i høst ble det kjent at Lene Alexandra også er med i den neste kjendisutgaven av realityserien «71 grader nord» på TVNorge.

Øien hevder hun ofte får forespørsler fra folk som vil ha treningstips av henne.

- Det er mange som har tatt kontakt med meg som ønsker at jeg skal trene dem. Det motiverte meg helt klart litt ekstra til å gå for en utdannelse som personlig trener.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var en usikker, bortskjemt drittunge