Vil fryses ned når han dør

Den forhatte talentdommeren Simon Cowell satser på et liv nr. 2.

TV-DOMMER: Her er Simon Cowell i sitt rette element, som streng dommer i britiske X-Factor. Dersom han lykkes med nedfrossingen, kan han delta i programmets trehundrede sesong.  Foto: All Over Press
TV-DOMMER: Her er Simon Cowell i sitt rette element, som streng dommer i britiske X-Factor. Dersom han lykkes med nedfrossingen, kan han delta i programmets trehundrede sesong. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «X Factor»-dommeren Simon Cowell (51) er kjent for å si akkurat det han mener til håpefulle sangfugler i den britiske talentkonkurransen. Nå får Cowell igjen mye oppmerksomhet for sine spesielle uttalelser. 51-åringen avslører nemlig i et nytt intervju at han ønsker å fryses ned før sin død, for senere å kunne gjenoppstå.

- Det er en slags forsikring. Hvorfor ikke leve på nytt? Høres det sinnsykt ut? spør han retorisk i et intervju med magasinet GQ.

Briten håper teknologien til å gjenopplive mennesker vil være på plass når hans tid kommer.

- Det kan jo hende det ikke virker, i såfall blir jeg veldig glad. Hvis jeg ikke satser på dette, kommer jeg til å angre om 300 år.

Ifølge nettstedet Mythbusters er det mulig å fryse ned et menneske for å forhindre døden. Oppvåkningen skal være adskillig vanskeligere, fordi fryseprosessen dreper mange viktige celler.  Lenge gikk det rykter om at Walt Disney frøs ned kroppen sin, men det har senere blitt avkreftet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takket nei til 750 mill   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer