UTÅLMODIGE: Pete Wentz og kona Ashlee Simpson er lei av ventetiden, men gleder seg til å bli foreldre snart. Foto: All Over Press
UTÅLMODIGE: Pete Wentz og kona Ashlee Simpson er lei av ventetiden, men gleder seg til å bli foreldre snart. Foto: All Over PressVis mer

Vil fremskynde fødselen

- Jeg tror hun hopper rundt og prøver det aller meste nå.

LOS ANGELES (Seher.no): Popstjernen Ashlee Simpson (24) skal være langt på overtid med hennes og ektemannen Pete Wentz (29) første barn.

For over ti dager siden hevdet hennes far, Joe Simpson, at datteren bare var noen få dager unna fødselen, men der tok han skammelig feil.

Nå er den vorende moren så lei av å vente på at noe skal skje at hun gjør alt hun kan for å fremskynde fødselen, fortalte søsteren, Jessica Simpson (28), mandag på "The Ellen DeGeneres Show", ifølge Ok!magazine.com.

- De må gjøre det for barnet utvikler seg allerede veldig fort. De prøver forskjellige typer fotmassasjer og sånn. Jeg vet ikke helt, men jeg tror hun hopper rundt og prøver det aller meste akkurat nå, sa hun.

Også Pete avslørte for en stund siden at barnet kunne komme når som helst, og at han nå sitter permanent telefonvakt.

Søndag avkreftet han derimot rykter om at Ashlee allerede skal ha født.

- Ingenting har skjedd enda i motsetning til hva internett forteller deg, sa han i et intervju med MTV, skriver nettstedet.

Selv lader han opp til fødselen med videomaraton.

- Jeg dro til Chinatown hvor jeg fikk tak i en ulovlig kopi av filmen "Twilight". Jeg har allerede sett den 72 ganger, spøkte han.

LES OGSÅ: - Det blir ei jente!