Vil fortsette å operere seg

- Hvis jeg ser noe er løst eller henger, må det fikses på, sier Dolly Parton.

<strong>FORTSETTER:</strong> Likevel sier hun at hun ikke vil gi seg med å fikse på sitt eget utseende. Så lenge det ser natulig ut. Foto: All Over Press
FORTSETTER: Likevel sier hun at hun ikke vil gi seg med å fikse på sitt eget utseende. Så lenge det ser natulig ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Countrysangeren Dolly Parton (65) sier hun kommer til å fortsette med skjønnhetsoperasjoner, dersom hun ser at det trengs.

65-åringen har vært gjennom mange operasjoner tidligere. De kan det nå bli flere av.

- Jeg vil ikke se ut som et helvete. Så lenge jeg har pengene, og jeg ser at noe «henger», så går jeg og fikser på det, sier hun til Elle.

Parton hevder det er flere år siden hun sist gjennomgikk en stor operasjon.

- Når det er sagt er det flere år siden jeg fikk noe stort gjort. Takk til Botox og injeksjoner, i tillegg til arbeidet som allerede er gjort, så tar egentlig ansiktet mitt vare på seg selv.

Men sangstjernen påpeker at hun ikke ønsker å se kunstig ut.

- Jeg vil ikke se for unaturlig ut. Jeg prøver å gjøre det i god smak. Hvis det får deg til å føle deg bedre, så hvorfor ikke?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tatt for å være prostituert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer