Khloé Kardashian:

Vil fortsatt date basketspillere - etter utroskap og rusmisbruk

- Jeg liker det jeg liker, sier stjernen.

DATING: Khloé Kardashian har datet flere basketballspillere opp gjennom tidene. Det har ikke vært like lett. Foto: NTB Scanpix
DATING: Khloé Kardashian har datet flere basketballspillere opp gjennom tidene. Det har ikke vært like lett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Khloé Kardashians (34) kjærlighetsliv ikke har vært en dans på roser. Hun har gått gjennom en rekke turbulente forhold, både med eksmannen Lamar Odom (39) som hun skilte seg fra i 2015, James Harden (29) som det ble slutt med året etter, og Tristan Thompson (28) som nylig ble tatt for andre gang i å være utro mot henne.

Fellesnevneren for mange av Khloés ekser er at de har vært eller er basketballspillere, og det har så langt ikke gitt noen suksess på hjemmebane for 34-åringens del.

Likevel ser det ikke ut til at hun har tenkt å slutte med å date basketballstjerner med det første.

Åpen for endring

Sammen med storesøstrene sine, Kim (38) og Kourtney (39), gjestet Khloé denne uken talkshowet til Jimmy Kimmel, og programlederen følte seg nødt til å prate med realitystjernen om datingvanene hennes, skriver Metro.

Da programlederen spurte Khloé om hun fremover ikke bør prøve å falle for menn med et annet yrke svarer hun:

- Jeg vet ikke. Jeg liker det jeg liker ... Hva kan jeg si? Jeg liker basketball, det er liksom hele greia med det, sier hun og fortsetter:

- Men jeg er enig, jeg skulle ha hørt på MJ, bestemoren min, og begynt å date regnskapsførere eller noe sånt.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

- Arrene blir igjen

Basketballspillere har nemlig gitt Khloé hodebry flere ganger de siste årene. I disse dager står hun midt i stormen av en ny utroskapsskandale, men har vært forholdsvis taus om hendelsen. I slutten av mars tok hun imidlertid bladet fra munnen i et lengre innlegg på Instagram.

- Å gi slipp på noen med kjærlighet krever stor styrke. Vi må lære og slutte å ta på oss andres problemer som om de var våre egne. Å elske noen betyr ikke at vi må bære deres byrder og forvirring på vår rygg. Dessverre så kan du bare uttrykke din egen mening rundt en situasjon. Du kan ikke ønske livet deres mer enn de selv ønsker det. Det er faktisk deres liv og de må selv finne ut av det i sitt eget tempo, skrev hun.

Videre skrev 34-åringen at hun tror timing er alt, og at det å påtvinge noen andre sine egne drømmer kan føre til større splid og bitterhet.

- Folk sier at tiden leger alle sår. Jeg vil si at tiden leger sår, men arrene blir igjen for å minne deg på hva du har gått gjennom og hva du har overlevd.

Khloé forklarte at man må slutte å knuse sitt eget hjerte ved å prøve å få et forhold som ikke fungerer til å fungere - enten det gjelder vennskap, familie eller en kjæreste.

SKILSMISSE: Khloé og Lamar hadde et svært turbulent ekteskap, men står opp for hverandre når de trenger det. Her sammen i 2016, etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Khloé og Lamar hadde et svært turbulent ekteskap, men står opp for hverandre når de trenger det. Her sammen i 2016, etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
OGSÅ BASKETBALLSPILLER: Khloé datet James Harden fra 2015 til 2016. Foto: NTB Scanpix
OGSÅ BASKETBALLSPILLER: Khloé datet James Harden fra 2015 til 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
UTROSKAPSSKANDALER: Mange trodde Khloé hadde møtt drømmemannen da hun ble koblet til Tristan Thompson. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALER: Mange trodde Khloé hadde møtt drømmemannen da hun ble koblet til Tristan Thompson. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Støtte fra eksen

Skandalen kom et knapt år etter at Tristan for første gang ble tatt på fersken i å være utro mot henne. Den gang var Khloé gravid med parets felles datter True (11 md).

Heller ikke ekteskapet med Lamar Odom gikk som Khloé drømte om. Ekteskapet var nemlig svært turbulent, og Khloé søkte om skilsmisse i 2013, etter heftige krangler om blant annet Lamars rusproblemer.

Selv om de to har gått fra hverandre viste imidlertid Lamar sin støtte overfor ekskona da hun ble rammet av utroskapsskandalen tidligere i år.

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sa en kilde nær Lamar til People, og la til:

- Han angrer veldig på måten han oppførte seg på da de to var gift, og han synes det er forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte. Han vil gjerne komme i kontakt med henne, for å gi henne kjærlighet og støtte.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Heftige spekulasjoner om stjernens legning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer