- Vil fortelle barna om fortiden

Drew Barrymore var dopavhengig allerede som tolvåring. Det ønsker hun ikke å skjule for døtrene sine.

ENDELIG LYKKELIG: Drew Barrymore fylte 40 år i februar, og bare de siste tre årene har livet hennes falt fullstendig på plass.  Foto: NTB scanpix
ENDELIG LYKKELIG: Drew Barrymore fylte 40 år i februar, og bare de siste tre årene har livet hennes falt fullstendig på plass. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da skuespiller Drew Barrymore (40) var syv år gammel ble hun barnestjerne med filmen «E.T» fra 1982. Som ung pike levde hun et rebelsk liv med vill festing, alkoholmisbruk og dop.

«50 First Dates»-stjernen begynte å røyke hasj allerede som tolvåring og begynte å misbruke kokain året etter. Da hun var 14 år gammel var hun på så farlige veier at hun ble tvunget på avrusning.

De rebelske ungdomsårene er imidlertid en stor kontrast til det lykkelige familielivet hun lever i dag.

I 2012 giftet hun seg med Will Kopelman (37) og paret har døtrene Olive (3) og Frankie (1) sammen.

Ønsker åpenhet

I et nytt intervju med motebladet InStyle åpner hun seg om fortiden og hvordan hun ser tilbake på det ville livet som ung og uvitende.

- Selv om jeg gjorde mange dumme valg, er jeg ingen dårlig person, forteller hun ifølge Daily Mail.

DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Drew og Will giftet seg i 2012. Like etter fikk de sitt første barn sammen.  Foto: NTB scanpix
DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Drew og Will giftet seg i 2012. Like etter fikk de sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skjønnheten har flere ganger uttalt seg om hvordan mammarollen har endret henne og hvordan hun har vokst de siste årene. Til InStyle forteller hun at hun ikke ønsker å holde noe hemmelig for jentene.

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sier den jordbærblonde skuespilleren.

Ingen foreldre

Skuespilleren hadde selv et anstrengt forhold til sine egne foreldre John og Jaid. Hun mener at det har hjulpet henne å innse hva som skal til for å bli en god mor til sine egne døtre.

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre. Derfor er det viktig for meg å bli en god og tilstedeværende mor, har hun fortalt i et intervju med Moore magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Å ikke ha foreldre ødela kanskje mye av ungdomstiden min, men det skal bli min største fordel som voksen, fortsetter hun.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmer «Charlie's Angels»-stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, sier hun.

Drew sammen med ektemannen Will og eldstedatteren Olive.  Foto: NTB scanpix
Drew sammen med ektemannen Will og eldstedatteren Olive. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Sønnen min reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer