Vil fornye løftene etter ektemannens utroskap

Katie Price bekrefter at hun vil arrangere en seremoni i år.

FORNYER EKTESKAPSLØFTENE: Selv om Kieran Hayler var utro med to kvinner mens Katie Price var gravid, vil hun fornye ekteskapsløftene til ham. Seremonien arrangeres senere i år. Foto: All Over Press
FORNYER EKTESKAPSLØFTENE: Selv om Kieran Hayler var utro med to kvinner mens Katie Price var gravid, vil hun fornye ekteskapsløftene til ham. Seremonien arrangeres senere i år. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (36) lever for tiden et lykkelig liv med sin nyfødte datter Bunny.

TOBARNSFORELDRE: Price og Hayler har i tillegg til datteren Bunny sønnen Jett (1) sammen. Foto: All Over Press
TOBARNSFORELDRE: Price og Hayler har i tillegg til datteren Bunny sønnen Jett (1) sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Men før babyen ble født var livet hennes ikke akkurat en dans på roser for kjendisen. Da hun var seks måneder gravid fant hun ut at ektemannen, Kieran Hayler (27), gjentatte ganger hadde vært utro med Price sin bestevenninne, Jane Pountney (49).

Og Jane var ikke den eneste kvinnen Kieran hadde hatt et seksuelt forhold til.

- Jeg var sammen med ham i fire måneder så holder han på med min beste venninne og en annen kvinne - i ti måneder! Det er veldig alvorlig. Jeg har barn og han har vært sammen med min venninne og en annen kvinne, avslørte Katie på direkten i sitt eget radioprogram.

Men til tross for utroskapen, har Katie tatt Kieran tilbake i varmen igjen. Og nå avslører hun overfor bladet OK! at hun kommer til å fornye ekteskapsløftene i løpet av året. Inspirasjonen fikk hun etter at venninnen, Kerry Katona, giftet seg.

- Det fikk meg til å gjøre det igjen. Jeg elsker et godt, gammeldags bryllup. Jeg har ikke tenkt på hvordan vi skal gjøre det ennå, men det kommer til å skje i år, sier Price ifølge Contactmusic.com.

Etter at det ble kjent at Price ga datteren navnet Bunny, raste det inn negative kommentarer. Men Katie tar kritikken med knusende ro.

- Uansett hva jeg gjør her i livet, kommer det sånne kommentarer. Jeg liker det, så jeg bryr meg egentlig ikke om hva folk mener, sa hun.

I tillegg til Bunny har Kieran og Katie sønnen Jett (1) sammen.

LES OGSÅ: Dobbelt utrosjokk for Katie Price