Vil fornye bryllupsløftene

- Det blir nok en mer privat setting enn forrige gang, sier Kathrine Sørland.

LAGER BRYLLUPS-TV: Kathrine Sørland er for tiden travelt opptatt med å dokumentere norske pars bryllup til sitt kommende program «3 bryllup - og en brudeferd» på TV3. Foto: Anders Myhren, Seher.no
LAGER BRYLLUPS-TV: Kathrine Sørland er for tiden travelt opptatt med å dokumentere norske pars bryllup til sitt kommende program «3 bryllup - og en brudeferd» på TV3. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se video med Kathrine Sørland nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  I tillegg til å drive brudesalongen Agape i Oslo, er modellen Kathrine Sørland (30) for tiden travelt opptatt med å spille inn TV3-programmet «3 bryllup og en brudeferd», hvor hun følger norske par som skal gifte seg.

Og Sørland innrømmer at det til tider kan bli hektisk å kombinere de to jobbene, pluss andre oppdrag med famlilielivet sammen med ektemannen Andreas Holck og deres sønn Leon (22 måneder).

- Det er ganske tøft, men jeg er vant med en sånn type livsstil, man lærer seg å bli vant med det. Det er ikke noe A4-liv for mitt vedkommende, men heldigvis så har jeg en flink mann som er med å stille opp, sa hun til Seher.no under TV3s høstlansering.

Vil fornye bryllupsløftene
Sørland - som giftet seg med Holck i Stavanger Domkirke i 2006 - innrømmer at hun har blitt inspirert av sitt nye TV-program til å tenke på å gå til alters igjen selv også. Men noen tidspunkt har hun foreløpig ikke satt.

- Bryllupet mitt var sånn en fin tid. Jeg skulle ønske jeg kunne gifte meg igjen og igjen.

- Det er definitivt aktuelt å fornye bryllupsløftene sine. Jeg har tenkt masse på hvor det kunne bli, men ektemannen vet ikke noe ennå. Men det blir nok sikkert en mer privat setting enn forrige gang. smiler hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får drømmejobb av Ådne Søndrål
[obj:media:8918]