OPPRØRT: Om Madonnas anke blir endelig avslørt og hun ikke får adoptere Mercy, vil hun starte en kampanje for at single skal få adoptere over hele verden... Foto: All Over Press
OPPRØRT: Om Madonnas anke blir endelig avslørt og hun ikke får adoptere Mercy, vil hun starte en kampanje for at single skal få adoptere over hele verden... Foto: All Over PressVis mer

Vil forandre loven i hele verden

Madonna kan bli nektet å adoptere fordi hun er singel. Nå vil hun forandre loven.

SEHER.NO: Madonna vil starte en kampanje for å forandre loven om avslaget hun har fått på søknaden om adopsjon av lille Mercy (3) i Malawi blir stående, skriver The Sun.

Den 50 år gamle superstjernens anke behandles for øyeblikket i det malawiske rettsapparatet, og avslaget kan bli stående med den begrunnelse at hun etter skilsmissen fra Guy Ritchie nå er singel.

- Om hun taper på grunn av skilsmissen, vil hun svært opprørt. Hun snakker allerede om å igangsette en kampanje for at single mødre skal få anledning til å adoptere over hele verden, sier en kilde til The Sun.

Enn annen venn sier til avisen at regissør-eksmannen Ritchie har "veldig dårlig samvittighet" for at bruddet med Madonna kan koste henne lille Mercy.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Neimen, hva er det du har på hodet, Madonna?