Aqua-Lene:

Vil flytte etter bruddet

En måned etter at Lene Nystrøm og Jeppe Kristoffer Lenz gikk hver til sitt, har førstnevnte planer om å flytte på seg.

FLYTTER: En måned etter at bruddet mellom Aqua-stjernrn Lene Nystrøm og Jeppe Kristoffer Lenz ble kjent, røper førstnevnte flytteplaner. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FLYTTER: En måned etter at bruddet mellom Aqua-stjernrn Lene Nystrøm og Jeppe Kristoffer Lenz ble kjent, røper førstnevnte flytteplaner. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august kom nyheten om at Aqua-stjerna Lene Nystrøm (47) og Jeppe Kristoffer Lenz hadde besluttet å gå hver til sitt.

I en tekstmelding til Se og Hør bekreftet Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten, at forholdet var over.

Bruddet kom over et år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med Lenz etter skilsmissen med Søren Rasted (51). Den gang røpet hun kjærestenyheten i et intervju med danske Billedbladet, ifølge danske Se og Hør.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil. Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk, uttalte Aqua-stjernen den gang.

NYTT LIV: Snart får vi se Adrian Sellevoll kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord kjendis». Nå forteller han hvorfor han valgte å legge om sin festglade livsstil. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Vil inn til storbyen

Tidligere i år flyttet Lenz, ifølge danske Se og Hør, inn til Nystrøms hjem på Nordsjælland i Danmark. Kort tid senere skal han imidlertid ha kjøpt seg en egen leilighet, noe som fikk medier til å spekulere på om det kunne være brudd mellom dem.

Dette skulle altså vise seg å stemme.

Nå, en drøy måned etter bruddets offentliggjøring, røper Nystrøm at hun har store planer om å flytte fra Allerød i Nordsjælland. Det avslører hun overfor danske Se og Hør.

- Nå kommer jeg snart inn til København. Jeg gleder meg veldig. Jeg har aldri bodd fast i København. Jeg har ikke funnet et sted enda, men jeg er på utkikk. Jeg tenker jeg skal kjøpe noe, sier Aqua-Lene.

Nystrøm bor som nevnt i Allerød, men det er ikke fordi hun har sett seg lei på plassen at hun nå ønsker å flytte derifra.

- Jeg er vokst opp på landet og jeg elsker landet. Men jeg er en veldig impulsiv person, og jeg vil også gjerne ha muligheten til å se vennene mine oftere. Jeg har lyst til å prøve å bo i byen. Hvis det ikke er noe for meg, så kan jeg alltids flytte igjen, fortsetter hun.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Med seg tar Nystrøm barna Billy (14) og India (15), som hun har sammen med eksmannen. Artisten forklarer videre at flyttingen passer fint for barna, da India skal begynne på videregående og Billy ønsker å gå det siste året sitt på skole i storbyen.

Døtrene har Nystrøm med eksmannen Søren Rasted. Det var i 2017 at nyheten om at Nystrøm og Rasted skulle skille seg ble kjent. Den gang delte de beslutningen i et innlegg på Instagram.

«Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre», skrev de den gang, og la til at det var ei veldig vanskelig tid for barna deres, Billy og India.

AQUA: Supergruppa Aqua, bestående av Claus Norreen, Lene Nystrøm, Rene Dif og Søren Rasted, avbildet sammen i Oslo i år 2000. Foto: Tor Richardsen/ NTB
AQUA: Supergruppa Aqua, bestående av Claus Norreen, Lene Nystrøm, Rene Dif og Søren Rasted, avbildet sammen i Oslo i år 2000. Foto: Tor Richardsen/ NTB Vis mer

- Vil alltid være kvinnen i mitt liv

Nystrøm og Rasted spilte sammen i musikkgruppen Aqua, som for alvor slo igjennom i 1997 med debutalbumet «Aquarium».

Popgruppas slagere, som blant andre «Barbie Girl» og «Dr. Jones», har nok vært låter flere har nynnet til opp gjennom åra.

Eksparet har sagt lite om skilsmissen i pressen, sett bort fra noen få intervjuer. Men i juli lettet imidlertid Rasted på sløret om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List».

Der fikk 51-åringen nemlig spørsmål om han kunne tenke seg å gifte seg på nytt, noe han selv ikke trodde at han kom til å gjøre.

AQUA-BRYLLUP: Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Blovstrød Kirke på Nordsjælland i Danmark i 2001. I 2017 tok ekteskapet slutt. Foto: Mogens Flindt / NTB
AQUA-BRYLLUP: Lene Nystrøm og Søren Rasted giftet seg i Blovstrød Kirke på Nordsjælland i Danmark i 2001. I 2017 tok ekteskapet slutt. Foto: Mogens Flindt / NTB Vis mer

- Min ekskone og jeg har det veldig bra sammen. På en eller annen måte vil hun alltid være kvinnen i mitt liv, det har jeg I hvert fall inntrykk av. Ikke at jeg har problemer med å elske en annen. Men jeg har ikke behov for å skynde meg ut og finne noen, uttalte Rasted i podkasten, gjengitt av danske Se og Hør.

Se dette innlegget på Instagram

The NystrømRasteds🖤

Et innlegg delt av Lene Sundance Grawford Nystrom (@lenenystrom)

Rasted fortalte videre at han hadde trappet ned på arbeidsmengden etter skilsmissen fra Lene Nystrøm - noe som for 51-åringen hadde frigjort tid til å gjøre andre ting.

- Jeg har alltid arbeidet sykt mye, og det var rart å stoppe opp et sted og tenke mer. Og å få noe glede tilbake over andre ting, som jeg ikke har hatt før. Det var veldig bra for meg. Det var en av tingene jeg ikke visste at jeg manglet, nemlig å kunne ta det med ro, fortsatte han.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer