Jan Thomas og Harlem Alexander:

Vil flytte - igjen!

Under et halvt år etter at paret kjøpte drømmeleiligheten ønsker kjendisstylisten å flytte ut av byen.

VIL FLYTTE: Kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas drømmer om å kjøpe hus utenfor Oslo med samboeren Harlem Alexander og hunden Tyr. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VIL FLYTTE: Kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas drømmer om å kjøpe hus utenfor Oslo med samboeren Harlem Alexander og hunden Tyr. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige ukes episode av kjendisstylist Jan Thomas (54) og programleder Einar Tørnquists (38) podkast «Jan Thomas og Einar blir venner», avslørte førstnevnte at han har luftet for samboeren Harlem Alexander (33) at han ønsker å flytte fra Oslo.

54-åringens flytteplaner kommer overraskende på da han og Harlem i fjor gikk til innkjøp av sin første leilighet sammen i Oslo. Paret falt den gang pladask for en leilighet i eksklusive Drammensveien som ligger vis-à-vis den russiske ambassaden.

Når Se og Hør slår på tråden for å høre om flytteplanene, utbryter kjendisstylisten:

- Altså, er det mulig? Vi har ikke bodd her ett år en gang og det er en praktfull leilighet. Vi forter oss sakte og har begynt å se oss litt rundt.

Bare kort tid før det ble kjent at paret hadde kjøpt seg leilighet sammen, solgte Jan Thomas huset sitt på Frogner i Oslo. Også dette salget kom overraskende på, ettersom kjendisstylisten hadde brukt mye tid og penger på å totalrenovere - før han ombestemte seg og fant ut at han ønsket å flytte videre.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram den nye leiligheten sin. Vis mer

Har ligget i kortene

I dag forklarer Jan Thomas at han og Harlem stortrives i leiligheten, som befinner seg i det han beskriver som et eventyrlig område med fantastiske naboer. Han påpeker imidlertid at de savner utsikt og et større uteområde for hunden Tyr.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Det å flytte ut av Oslo er noe 54-åringen har hatt lyst til lenge.

- Etter at jeg bodde på Nordstrand i en sveitservilla med hage fant jeg ut at det å bo i hus passer meg veldig bra. Det har ligget i kortene veldig lenge, men jeg har hatt venner som har sagt at jeg ikke får lov til å flytte ut av byen fordi da ser de meg aldri, forteller han.

FAMILIE PÅ TRE: I fjor kom hunden Tyr inn i livet til Jan Thomas og Harlem Alexander. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FAMILIE PÅ TRE: I fjor kom hunden Tyr inn i livet til Jan Thomas og Harlem Alexander. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Nå tror jeg bare at jeg må ta førersetet. Jeg og Harlem har vært sammen i et og et halvt år og jeg har fått ham på gli til å vurdere å kjøpe et hus litt utenfor Oslo. Det hadde vært perfekt om huset kunne ligge ved vannet og at det er privat, fortsetter Jan Thomas.

Videre påpeker kjendisstylisten at verken ham eller Harlem bruker byen for hva den er verdt, og at det dermed ikke blir noe problem å flytte.

- Vi er ikke rundt på kafeer og restauranter. Vi er aldri ute og spiser eller slike ting. Det blir et annet liv med en annen størrelse på hjemmet.

TOK TIL TÅRENE: Jan Thomas gjestet «Senkveld», og tok til tårene da han snakket om kjæresten, Harlem. Vis mer

Støyen fra bylivet er heller ikke noe de har behov for.

- Vi har fått et krasjkurs i å være sammen hjemme. Først var forholdet hemmelig og så kom coronaen. Det vi har funnet ut av er at vi liker å gå turer langs vannet. Vi elsker Høvik og Bærum. Så er det jo alltid et liv i byen med tanke på at både min og Harlems salong er i Oslo.

Drømmer om større plass

Hittil kan Jan Thomas røpe at de har sett på hus på både Snarøya og Nesøya. Han er imidlertid bevisst på at det kommer til å bli annerledes å ikke ha butikker og andre forretninger i umiddelbar nærhet.

- I det øyeblikket butikker og kafeer ikke er rett rundt hjørnet må man forberede seg på at det blir et litt annet liv, legger han til.

KÅT, BRUN OG BLID: Jan Thomas fikk med seg drømmeprinsen Harlem Alexander da musikkvideoen til «Honansa, det er sommer» skulle spilles inn. Video: Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hva slags type hus de ser for seg, svarer 54-åringen:

- Foreløpig er vi bare på utkikk etter noe som klaffer. Drømmescenarioet er en form for noe porter hvor man kan kjøre opp til huset, og at det er en stor tomt nær vannet med fine turområder. Det må også være størrelse på huset fordi man blir mye hjemme.

VIL KJØPE HUS: Jan Thomas har luftet ideen om å flytte fra Oslo for samboeren. Foto: Espen Solli / TV 2
VIL KJØPE HUS: Jan Thomas har luftet ideen om å flytte fra Oslo for samboeren. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Når ting er normalt kan man løpe ned til salongen, man kan gå ned til Bygdøy og alt er tilgjengelig i gangavstand. Så derfor må vi tilrettelegge for at når vi først er hjemme har vi det vi trenger. Så får vi bare se hvor dette ender, fortsetter han.

For å få med seg Harlem på flytteplanene innrømmer kjendisstylisten at han har lokket samboeren med det han kaller «gulrøtter».

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

- En av mine gulrøtter til Harlem er at vi kan få en bror til Tyr, og det vil han jo veldig gjerne. Jeg har også sagt at han skal få ny bil, men det handler om at vi skal få det til å fungere i hverdagen, forklarer han.

Siden det ble kjent at Jan Thomas og Harlem hadde funnet kjærligheten i april i fjor, har paret fått massiv oppmerksomhet både i mediene og av ivrige fans.

Som de fleste nok har fått med seg møttes de to turtelduene under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og ble derfor nødt til å holde forholdet hemmelig fram til den siste episoden av tv-programmet ble sendt på tv.

Dermed var det nok etterlengtet å endelig kunne bekrefte at de to var blitt et par.

LES OGSÅ: Derfor flytter de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer