Jorun Stiansen:

Vil flytte: - Alltid bodd veldig trangt

Jorun Stiansen og samboeren er klare for å flytte på seg.

FLYTTEFOT: Jorun Stiansen er på boligjakt, men hun har flere krav til sitt nye hjem. Foto: Privat
FLYTTEFOT: Jorun Stiansen er på boligjakt, men hun har flere krav til sitt nye hjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

For to år siden pusset Jorun Stiansen (38) og samboeren Egil Furre (43) opp en gammel 90-talls leilighet midt i Grimstad sentrum. På Instagram har Stiansen delt flittig fra oppussingen og interiørvalgene, noe som har fenget mange av følgerne hennes.

Selv om paret bor i en nokså nyoppusset leilighet midt i sentrum er Stiansen nå klar for å flytte på seg.

- Egil kunne slått opp et telt og trivdes i det, ler Stiansen, og legger til at det ikke er samboeren som klør i fingrene etter et nytt hjem.

- Vi har alltid bodd veldig trangt. Først bodde vi ti år i en liten leilighet på 56 kvadrat. Nå bor vi i en litt større leilighet på 97 kvadrat. Det har vært godt å få litt mer skapplass, forteller hun.

Likevel ønsker Stiansen seg enda mer plass og er derfor nå på utkikk etter et hus midt i Grimstad sentrum.

DRØMMEBOLIGEN: I YouTube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem frem leiligheten sin. Vis mer

Ville bygge drømmehuset

Først var paret på utkikk etter en tomt hvor de kunne bygge drømmehuset, men Grimstad sentrum er trangt og Stiansen har nå innsett at det trolig blir vanskelig å finne den rette tomten.

Det nest beste alternativet blir derfor å finne et gammelt hus som paret kan pusse opp i sin egen stil.

- En liten drøm er å ha sjøutsikt, ler Stiansen.

Hun påpeker imidlertid at det aller viktigste er at huset er sentralt slik at hun fortsatt kan ha de samme rutinene som hun setter pris på i dag, som for eksempel å kunne gå rett ut av døren og kjøpe ferskt brød hos bakeren.

Drømmer om studio

Men drømmene stopper ikke der. Stiansen har selv vokst opp i hus og savner den friheten all plassen gir. Når drømmehuset dukker opp ser hun for seg å bygge et musikkstudio.

- Kanskje det står en gammel garasje der som jeg kan gjøre om til et studio. Hvor kult hadde ikke det vært? Og tenk å kunne hatt sommerfest i hagen? forteller hun, mens hun ser for seg et hus med plass til langbord, stor stue og alle oslo-vennene sine.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

Stiansen har båret på denne drømmen nå i tre år og er mer enn klar for å realisere den, men 38-åringen har innsett at hun må smøre seg med tålmodighet. Ifølge Stiansen bugner det ikke akkurat av drømmehus ute på markedet per dags dato.

- Det som ligger ute er gjerne gigantiske hus på utkanten av sentrum, forteller artisten som heller ikke ønsker et for stort hus.

Hun sliter nemlig med støv på hjernen.

- Egil mener det er noe som ikke stemmer, ler artisten, og legger til at et for altfor stort hus derfor ville blitt slitsomt.

RUNDLURT: Wanda Mashadi ble helt satt ut da Jorun Stiansen lurte henne til å tro hvem som er Joruns biologiske far... Lyd/video: P4. Vis mer

LES OGSÅ: Om boligkjøp: - Har ikke råd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer