Zayn Malik og Gigi Hadid:

Vil fjerne tatoveringene av eksen etter bruddet

- Zayn vil bare komme seg videre.

EKSKJÆRESTER: Zayn Malik ønsker ikke lenger å ha tatoveringer som minner han på ekskjæresten Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Zayn Malik ønsker ikke lenger å ha tatoveringer som minner han på ekskjæresten Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popstjernen Zayn Malik (25) og supermodellen Gigi Hadid (22) har vært et av de hotteste parene i kjendisverdenen de siste to årene, før de i mars valgte å gå fra hverandre.

Ungpikeidolet Zayn skal ifølge The Mirror nå forsøke hardt å bli kvitt alle spor og minner fra ekskjæresten, blant annet en tatovering han har på brystet, som flere fans hevder er av øynene til Gigi.

Vil gå videre

En kilde nær «One Direction»-stjernen har uttalt at han ønsker å kvitte seg med flere tatoveringer.

- Zayn snakket åpent om det på jobb her forleden og nevnte tatoveringen, og sa at han måtte få Gigi-tatoveringene dekket over.

- Han har sett på ulike design for å se om det vil fungere. Hvis det ser bra ut så gjør han det. Han vil bare komme seg videre, fortsetter kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

birthday boogie 🕺🏻😍🤣 @zayn

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Tidsklemma

Superstjernene valgte å gå hver til sitt - tross forlovelsesryktene som har versert.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge har følt at det har vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Det resulterte i at de måtte være mye borte fra hverandre, noe som skal ha tæret spesielt mye på forholdet.

En uke etter bruddet tok Zayn noen nye grep om sitt eget utseende.

Det mørke håret ble bleket lyst og også skjegget farget han blondt. På Instagram har den talentfulle artisten publisert flere bilder av seg selv og sitt nye ytre.

Saken fortsetter under bildet.

FORANDRING FRYDER: Zayn har farget håret både blondt og grønt etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Zayn har farget håret både blondt og grønt etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi og Zayn bekreftet sammen at forholdet var over mellom dem.

I en Twitter-melding prøvde supermodellen å forklare hvor mye Zayn har betydd for henne.

«Jeg vil være evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn, jeg har enorm respekt for ham,» skrev hun blant annet.

Hun avsluttet innlegget med:

«For fremtiden - det som er ment for å vare, vil alltid komme».

Modellsøstre

Gigi sin suksessrike modellkarriere startet allerede da hun var to år gammel, men det var først i 2011 at hun ble signert av modellbyrået IMG Models.

I 2014 debuterte den blonde skjønnheten på New York Fashion Week, og i ettertid har hun prydet forsiden av blader som Vogue, Elle og Sports Illustrated.

Tre år etter at Gigi ble signert av IMG Models, gikk lillesøster Bella Hadid (21) i samme fotspor.

- Det er vanskelig å være i denne bransjen alene, så det er fantastisk at jeg alltid har søsteren min. Jeg kan ringe henne og spørre henne om hva som helst, og det er fantastisk, har Bella tidligere fortalt om søsteren sin til ET Online.

Søstrene er begge svært ettertraktet i moteverdenen, og begge har frontet forsiden av noen av verdens største moteblader.

Allerede som barn ble flere kjent med både Bella og storesøsteren Gigi gjennom TV-programmet «The Real Housewifes of Beverly Hills», hvor deres mor Yolanda Hadid (54) var med.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Dette er Kanye Wests skandaler og tragedier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer