Demi Lovato:

Vil fjerne begrep: - Nedlatende

Superstjernen er klar i sin tale hva gjelder utenomjordiske vesener.

MÅ SLUTTE: Demi Lovato ønsker endring i omtalen av de utenomjordiske vesenene. Foto: Emma Mcintyre / AFP / NTB
MÅ SLUTTE: Demi Lovato ønsker endring i omtalen av de utenomjordiske vesenene. Foto: Emma Mcintyre / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år sto «Disney»-stjernen Demi Lovato (29) frem som både panseksuell og ikke-binær, noe som innebærer at hen ikke har kjønnsidentitet som jente eller gutt, og at hen ønsker å omtales kjønnsnøytralt.

Den siste tiden er det imidlertid hens nyeste prosjekt, dokumentarserien «Unidentified», som skaper overskrifter i pressen.

I serien er nemlig superstjernen på romvesenjakt, og i et nytt intervju røper nå 29-åringen hva hen mener om kallenavnet til de utenomjordiske vesenene. Det forteller hen overfor nettstedet Pedestrian.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Må slutte

I intervjuet deler Lovato sine tanker om romvesen, og er samtidig klar på at hen ikke tror at skapelsene er en trussel overfor jordboerne.

- Jeg tror virkelig at hvis det er noe der ute som har lyst til å gjøre noe mot oss, hadde det allerede skjedd, forklarer Lovato til nettstedet, og fortsetter:

- Men jeg synes at vi må slutte med å kalle dem aliens fordi aliens er et nedlatende begrep for alt. Det er derfor jeg liker å kalle dem E.T.s.

E. T.s er en forkortelse av ordet extraterrestrials, som på norsk kan oversettes til utenomjordisk vesen.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ifølge CNN blir ordet «alien», i sammenheng med innvandrere eller de som kommer fra andre land, ofte ansett som kontroversielt og dehumaniserende av innvandrer-aktivister.

- Fikk romvesenkontakt

Ifølge Entertainment Weekly følger den fire episoder lange serien Lovato, søsteren og bestevennen Matthew i «sitt forsøk på å avdekke sannheten om UFO-fenomener».

- Jeg hadde en ganske spesiell opplevelse på 28-årsdagen min. Jeg fikk romvesenkontakt, og det var en ganske utrolig opplevelse. Siden det begynte jeg å undersøke dette mer, og jeg ville lage en serie om det, sier hen.

Overfor Pedestrian forteller 29-åringen at håpet for serien er å gi «en forståelse av hvor mye vi må ta hånd om planeten vår, og hvor mye vi må lære oss å utvide bevisstheten vår.»

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: Trygler om penger til «romvesen»-bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer