Jana Kramer:

- Vil finne tilbake til normalen

Letter på sløret om den tøffe tiden.

SNAKKER UT: Jana Kramer snakker ut om den siste tiden i en video på Instagram. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB
SNAKKER UT: Jana Kramer snakker ut om den siste tiden i en video på Instagram. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jana Kramer (37), som er mest kjent for sin rolle som Alex Dupre i TV-serien «One Tree Hill», skrev i et innlegg på Instagram forrige torsdag at hun og ektemannen Mike Caussin (34) skal skilles.

Etter en liten pause fra sosiale medier deler hun nå en video, der hun åpner seg om den siste tiden. Videoen deler hun på Instagram-story med teksten «fra hjertet», ifølge Fox News.

Hun innleder med å si at det føles rart å være tilbake, men at hun ønsker å takke for all støtte hun har fått. Skuespilleren fortsetter gråtkvalt:

- Jeg må venne meg til min nye hverdag. Tilgi meg for at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gjøre det enda.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Kramer forteller at hun prøver dykke ned i bøker, men at det er viktig å sørge for å kunne gå videre.

- Jeg prøver å være veldig oppmerksom på det og ikke bare distrahere meg selv med andre ting. Jeg vil finne tilbake til normalen, min nye normal.

Sexavhengig

«One Tree Hill»-stjernen og Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015.

Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede i 2016, men i 2017 ble de gjenforent og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (5) og Jace Joseph (2).

Kramer og Caussin har ikke lagt skjul på at de har hatt det tøft i ekteskapet. Den nevnte utroskapsskandalen har de begge snakket åpent om flere ganger.

I september i fjor ga eksparet ut boken «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere etter ektemannens utroskap og sexavhengighet.

«Jeg har datet bare noen få kvinner i livet mitt. De fleste av forholdene kan bli beskrevet som at vi «snakket sammen», noe som egentlig betyr at vi lå sammen, men jeg forpliktet meg aldri nok til å få følelser. Jeg var utro, jeg klarte ikke å være alene», skrev Caussin i boken, gjengitt av People.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Forferdelig mareritt

Han skrev videre at han i starten av forholdet ikke ante hvem han var, men at han senere fant seg selv i større grad.

I etterkant har Caussin vært i behandling for sexavhengigheten.

Også «One Tree Hill»-stjernen har satt ord på utfordringene, blant annet i et essay for «Good Morning America» i fjor høst.

«Smerten tok opp alle tankene mine og skadet meg fysisk - mye mer enn jeg trodde jeg skulle klare å håndtere. Når jeg tenker tilbake, er det et forferdelig mareritt jeg ikke unner noen», skrev 37-åringen den gang.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Knuser hjertet mitt igjen og igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer