Vil finne sin arvtaker på TV

- Vinneren skal være den personen jeg vil gå god for, sier Eyvind Hellstrøm.

LETER ETTER ARVTAKEREN PÅ TV: Eyvind Hellstrøm leder til våren programmet «Hellstrøms mesterkokk», hvor premien er penger og et studieopphold ved to av New Yorks fremste restauranter. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LETER ETTER ARVTAKEREN PÅ TV: Eyvind Hellstrøm leder til våren programmet «Hellstrøms mesterkokk», hvor premien er penger og et studieopphold ved to av New Yorks fremste restauranter. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eyvind Hellstrøm (63) har tidligere vært dommerfor amatørkokker «Master Chef» på TV3, men nå lanserer han en ny TV-serie hvor målet er å finne sin arvtaker som Norges fremste kjøkkensjef.

Ifølge Dagbladet skal Hellstrøm til våren lede konkurransen «Hellstrøms mesterkokk» på samme kanal, hvor vinneren får en premie på 250 000 kroner og et lønnet studieopphold ved to av New Yorks fremste restauranter med tre Michelin-stjerner, «Daniel» og «Per se».

Ifølge Hellstrøm blir nåløyet for å gå til topps svært trangt.

- Jeg er nådeløs. Vinneren skal være den personen jeg vil gå god for. Det er like mye mitt rykte som står på spill her, sier han til Dagbladet.

Hellstrøm er for tiden aktuell med TV-programmet «Hellstrøm inviterer» på TV3, hvor han duellerer med kjendiser på kjøkkenet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Krever mindre av kvinnelige kokker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer