VIL HA SVAR: Jarle Andhøy varsler flere ekspedisjoner til Antarktis for å finne ut hva som skjedde da «Berserk» forliste i fjor.  Foto: NTB Scanpix
VIL HA SVAR: Jarle Andhøy varsler flere ekspedisjoner til Antarktis for å finne ut hva som skjedde da «Berserk» forliste i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil finne sannheten om forliset

- Han kommer ikke til å gi seg før han har fått svar han er fornøyd med.

Publisert
SEOGHØR.NO: For ett år siden forliste «Berserk» på Antarktis, og det meste er ennå uklart om hva som skjedde med båten og mannskapet. 

Kaptein Jarle Andhøy (34) befinner seg for tiden på Antarktis der han håper å finne svarene på hva som skjedde da båten forliste, og nå varsler Andhøy enda en ekspedisjon, gjennom sin talsperson Rune «Super’n» Olsgaard.

- Han kommer ikke til å gi seg før han har fått svar som han er fornøyd med. Han vil ha endelig svar. Det er også viktig for de pårørende, sier Olsgaard til VG.

«Super’n» forteller at Andhøy vil søke etter båten med sidescanner, men at han må vente med dette til neste sesong. Han bekrefter også at kameraten denne gangen vil søke om tillatelse.

Mye er uklart om hva som skjedde da båten forliste i fjor og verken båt eller mannskap er funnet. Området «Berserk»-sjefen vil søke i er der nødpeiler-signalene fra båten startet og sluttet.

Onsdag er det ett år siden båten forliste og Olsgaard forteller at Andhøy planlegger en blomsterseremoni i området der nødpeiler-signalene ble sendt ut.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil la ham synke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer