Melania Trump

- Vil endre ektepakten

Melania Trump har angivelig søkt om å endre ektepakten med mannen Donald Trump for sikre sin og sønnens fremtid.

VALGKAMP: Melania Trump vil, i motsetning til tidligere valgkamper, ikke delta i denne rundens valgkamp sammen med ektemannen. Foto: Anna Moneymaker/UPI/Shutterstock
VALGKAMP: Melania Trump vil, i motsetning til tidligere valgkamper, ikke delta i denne rundens valgkamp sammen med ektemannen. Foto: Anna Moneymaker/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I all hemmelighet skal den tidligere førstekvinnen ha forhandlet seg frem til en ny ektepakt med ekspresident Donald Trump.

Det skjer i forkant av en potensiell andre runde for ektemannen i Det hvite hus, forteller kilder til Page six.

Paret giftet seg i 2005 og har sønnen Barron Trump (17) sammen. Det er ikke første gangen hun har villet endre ektepakten. Kildene til avisen understreker at det ikke skal være fordi hun har planer om å skilles.

Donald Trump la ikke skjul på hva han mente om prins Harry og Meghan Markle og deres utsagn i forbindelse med kroningen av Kong Charles. Video: GB News / Nigel Farage / Rød Løper. Vis mer

- Nødvendig

Det skal derimot være knyttet til at Trump for tiden stiller som presidentkandidat i det kommende valget i 2024. I tillegg har det den siste tiden stormet rundt ekspresidenten med en rekke søksmål og tiltaler.

- Denne avtalen var nødvendig på grunn av de nåværende juridiske kampene Donald Trump har lidd, skal kilden, angivelig tett på situasjonen, ha uttalt til avisen.

Hovedformålet med avtalen skal være å sikre sønnens fremtid. Han er den femte og yngste av Trumps barn, og den eneste han har felles med Melania.

Den nye avtalen sørger også for at den tidligere førstedamen sikrer seg mer penger og eiendom.

DÅRLIG STEMNING: Det har de siste månedene vært svært dårlig stemning mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian, og i den nye sesongen av «The Kardashian» får man se hvordan spliden har utviklet seg. Video: Discovery+ Vis mer

- Jeg vet at hun ønsker at avtalen skal gi henne mer penger og også - etter hva jeg forstår - et spesifikt minimumsbeløp som Barron er ment å oppnå, forteller kilden til Page Six, som understreker at det ikke er en trussel om å forlate ham.

Deltar ikke

Representanter for presidentkandidaten selv har ikke besvart Page six sine henvendelser.

Dette er tredje gangen Trump stiller til valg i USA. Tidligere har presidentkandidaten fått stor støtte av både kona Melania og barna hans.

AVSLØRT: Donald Trumps tidligere rådgiver Rudy Giuliani skulte seg bak en av maskene i amerikanske «Maskorama». Det skapte sterke reaksjoner i dommerpanelet. Vis mer

Denne runden har derimot Melania varslet at hun ikke ønsker å ha noe med valgkampen å gjøre. Det meldte Independent tidligere i år.

Det er tydelig at sønnen hennes er en viktig prioritet for henne da hun begrunner avgjørelsen med at fokuset er å hjelpe sønnen med søknader til universitet.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer