Ben Affleck og Lindsay Shookus:

- Vil dumpe kjæresten for Jennifer Garner

En kilde hevder at Ben Affleck vil gi ekteskapet med Jennifer Garner en ny sjanse.

TURBULENT: Ifølge flere kilder vil Ben Affleck gi ekteskapet med eks-kona Jennfier Garner en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Ifølge flere kilder vil Ben Affleck gi ekteskapet med eks-kona Jennfier Garner en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Sommeren 2015 kom nyheten om at Jennifer Garner (45) og Ben Affleck (45) gikk hver til sitt, dagen etter deres 10 års bryllupsdag. De to var gift i 12 år og fikk tre barn sammen.

Nøyaktig to år etter bruddet startet spekulasjonene å svirre rundt Ben, og flere kilder hevdet at han hadde forelsket seg på nytt. Noen uker etter bekreftet Ben ryktene, og viste frem sin nye kjæreste, TV-produsenten Lindsay Shookus (37), offentlig for første gang.

Paret så svært forelsket ut, der de holdt hender under et restaurantbesøk i Los Angeles.

Nå hevder imidlertid kilder til Radar Online at Ben vil forlate sin nye kjæreste for å vinne tilbake eks-kona Jennifer Garner.

Saken fortsetter under bildet:

BEKREFTET KJÆRESTE: Ben Affleck bekreftet at han hadde fått seg en ny kjæreste da han dukket opp med Lindsay Shokuus på et restaurantbesøk tidligere i juli. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTET KJÆRESTE: Ben Affleck bekreftet at han hadde fått seg en ny kjæreste da han dukket opp med Lindsay Shokuus på et restaurantbesøk tidligere i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil gi ekteskapet en ny sjanse

Kort tid etter at Ben skal ha kommet tilbake fra Rehab i Malibu, skal en kilde ha avslørt til Radar Online at skuespilleren er klar for å gjøre det slutt med Lindsay for å gi ekteskapet til Jennifer en ny sjanse.

- Ben har bedt Jennifer om å gi ekteskapet en ny sjanse, men hun nekter å love noe før han har bevist at han har fått orden på livet sitt igjen, skal en kilde som skal være en nær venn av duoen ha sagt.

En annen kilde skal ha sagt til samme nettsted at Jennifer er åpen for forslaget.

- Jennifer kan ta Ben tilbake, men hun trenger bevis først.

Verken Jennifer Garner eller Ben Affleck har uttalt seg om påstandene.

Avslørte rusmisbruk

Flere ganger forsøkte Jennifer og Ben å redde ekteskapet, før de kom til enighet om å skilles. Jennifer skal blant annet ha fått Ben til å gå med på en egen privat rehabilitering for å redde ekteskapet.

- Ben har gått med på og komme i bedre form både psykisk og fysisk for Jennifer. Som er en slags privat boot-camp, sa en kilde til Radaronline den gang.

I mars avslørte Ben at han har gått til behandlingen mot alkoholisme. Det delte han i et eget Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Ben begrunnet også hensynet til barna for at han har gjennomgått behandling.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger det. Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

- Dette er det første av mange skritt mot en positiv tilbakekomst, skrev Affleck på Facebook.

LES OGSÅ: - Justin og Selena kranglet om henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer