FULL FEST: Mange blide ansikter blir å se på premieren, blant annet hovedpersonene i «Ta meg med»: Haddy N'jie (t.v), Frank Kjosås, Karoline Krøvel Midtbø og Kjersti Elvik.
FULL FEST: Mange blide ansikter blir å se på premieren, blant annet hovedpersonene i «Ta meg med»: Haddy N'jie (t.v), Frank Kjosås, Karoline Krøvel Midtbø og Kjersti Elvik. Vis mer

Vil du være kjendis for en dag?

Høye drinker, rød løper, goodiebags og blitzregn. Nå kan du vinne premierebilletter til «Ta meg med».

SEOGHØR.NO: 5. mars braker det løs med premiere på den nye, norske musikalfilmen «Ta meg med».

I samarbeid med SF Norge deler Se og Hør ut flere billetter til premierefesten.

«Ta meg med» er en romantisk kinomusikal basert på Jan Eggum og Halvdan Sivertsens sanger, med handling lagt til en bygård i Oslo.

En dag viser det seg at disse beboerene i flere år har gått med lidenskapelige tanker om hverandre. Når stillheten først brytes utløses søt panikk, og før siste sommernatt er forbi får naboene kjenne på at fem er én for mye...

Nå får tre heldige vinner sjansen til å gå på den røde løperen foran Colosseum sammen med en venn - og resten av Norges Kjendiselite.  

På gjestelisten står blant annet Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Frank Kjosås, Haddy Njie Kjersti Elvik, Jan Fredrik Karlsen, Øystein Sunde, Unni Lindell og Anders Baasmo Christiansen. 

TRØSTEPREMIE: Tre heldig vinnere får hvert sitt sett med høretelefoner fra Porta Pro,
TRØSTEPREMIE: Tre heldig vinnere får hvert sitt sett med høretelefoner fra Porta Pro, Vis mer

Og etter filmvisningen inviteres du og den du vil ta med på etterfest sammen med skuespillerne.

Slik deltar du:
Det eneste du trenger å gjøre er å sende en e-post til oss og si hvilken norsk kjendis du gjerne vil lese mer om på www.seoghør.no, og du er med i trekningen av billetter til premieren og høretelefoner fra Porta Pro.

Svarfrist er mandag 3. mars.