FORSTOD DET VAR KØDD: Ifølge Linni skjønte hun med  én gang at det var "kødd" da Radio 1 ringte.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
FORSTOD DET VAR KØDD: Ifølge Linni skjønte hun med én gang at det var "kødd" da Radio 1 ringte. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Vil du spille Maria i "The Sound of Music"?

Men Linni hevder hun skjønte at det var tull....hør klippet!

SEHER.NO: I forrige uke skapte både Pia Haraldsen (28) og Elin Tvedt (35) stor blest da det ble kjent at de hadde fått roller i henholdsvis "Romeo og Julie" og "I Love You, You're Perfect, Now Change" ved Haugesund Teater.

Flere kritikere mente det var "en hån mot kunsten" at Pia og Elin, som verken har skuespillerutdannelse eller måtte på audition, fikk rollene ved teateret.

I kjølvannet av alle presseoppslagene, så folkene bak "Frokostshowet" på Radio 1 sitt snitt til å forsøke å lure en annen kjendis til å tro at også hun skulle få tilbud om en teaterrolle.

Under "Luringen", som ble sendt mandag morgen, ringte da radioprofil Ørjan Burøe høygravide Linni Meister (22) og hevdet å være teatersjef ved Rogaland Teater.

Hør opptaket nederst i saken!

En lattermild Linni fikk deretter beskjed om at hun var ønsket til rollen som Maria i teaterets oppsetning av musikalen "The Sound of Music".

- Yeah right, hehe, humrer Linni når hun blir fortalt nyheten.

Glamourmodellen virket imidlertid litt usikker på om det hele var tull eller ikke, for da hun så ble spurt om hun var interessert, sa hun ikke nei...

- Jeg hadde vært interessert i å gjøre det meste jeg, hvertfall når det gjelder skuespill og film, sier hun.

Mot slutten av opptaket blir imidlertid 22-åringen fortalt at det hele er en spøk, og bryter ut i en flau latter.

- Det var det jeg skjønte! Fy faen Ørjan, din jævla kødd! ler hun.

På bloggen sin torsdag innrømmet Linni at hun nesten ble lurt.

"Jeg forstod raskt at det var kødd, så jeg spilte med. Jeg kjenner jo Ørjan godt og han er morsom ass, men om du leser dette, så husk at hevnen er søt! eller..? Gleder meg til den dagen jeg skal ta alle kjendisene med mitt eget program som ligner "You got punked", da skal alle som har prøvd å lure meg få smake sin egen medisin først, og så skal jeg håndplukke ut resten av de jeg skal lure. Mohahahahahahaha", skrev hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kaller opp sønnen etter Jacko


[obj:media:7942]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.