VÅT FESTIVAL: Hovefestivalen begynte med gjørmebad. Nå blir det delt ut våte kyss på festivalen. Foto: SCANPIX
VÅT FESTIVAL: Hovefestivalen begynte med gjørmebad. Nå blir det delt ut våte kyss på festivalen. Foto: SCANPIXVis mer

Vil du kysse Charlotte?

På Quarten var det "fuck for forest", Hovefestivalen kysser for miljøet.

SEHER.NO: Den svært regntunge Hovefestivalen kan tilby både vått vær og våte kyss. Ved å kline med MTV-programleder Charlotte Thorstvedt kan du bidra til å redde miljøet. Det hevder i hvert fall Hovefestivalen.


Prosjektet Kiss for Climate er et MTV-prosjekt som har som mål å samle inn så mange kyss som mulig. For hvert kyss som "høstes", gir MTV 1 euro til en miljøorganisasjon.


MTV-programlederen Charlotte Thorstvedt stiller velvillig opp, men hun kliner ikke med hvem som helst, for den som måtte tro det.


Klinelystne håpefulle kan melde seg på Kiss for Climate-standen på Hovefestivalen i ettermiddag. Charlotte vil velge ut ti personer hun har lyst til å kysse for miljøet.


Onsdag kysset MTV-Charlotte med 120 Days-vokalist Ådne Meisfjord. Det har lenge versert romanserykter mellom de to, men de to ville ikke kommentere ryktene på Hovefestivalen overfor VG.


Kyssingen har svært få føringer - Du kan kysse kjæresten, et dyr, en venn eller brødskiva om du måtte føle mer for det. MTV vil sette opp en egen fotoboks der du kan susse i vei foran en kameralinse, samt saumfare området med et eget kysse-filmcrew som skal filme festivalens kyssende. Neste uke vil kyssebildene kunne lastes ned fra nett.


Med alle disse kameralinsene spredt ut over festivalområdet, er det greit å ha i bakhodet at det ikke lønner seg å kline til med de saftigste kyssene på festivalen dersom kjæresten sitter hjemme i sofaen og bare venter på at du skal komme hjem igjen...